A tizenegyedik

Írta Pactolous Dátum 2016-12-14 19:17 Hozzászólás 0 Olvasta 1622 | Rovat: Hírek »

Utolsó előtti részéhez érkezett az általam életre keltett zenei kísérletezés, a Préliminaire című sorozat. A nyugodt, meghittnek ígérkező lezárás előtt még szerettem volna egy pergősebb, vidámabb hangulatot megütni, ez talán sikerült is.

Ha még nem tudod, miről is beszélek, akkor nagyvonalakban legyen annyi elég, hogy alkalmanként írogatok dalokat, és ebben az évben minden hónapban megírtam egy rövidke nótát. Belinkelem ide a tizedik részről szóló cikket, ott minden hivatkozás megtalálható a korábbi részekhez, már ha érdekel.


A tizenegyedik rész ismét egy tempósabb darab lett, már régóta szerettem volna a drum 'n bass stílust újból elővenni, hát most ez megtörtént. Persze csak az alap lett olyan, a többi hangszín elég trance-esre sikeredett, a dal végén meg beköszönnek kicsit a nyolcvanas évek is. Érzésem szerint nem lett annyira érfelvágó, mint a legtöbb nótám, próbáltam egyfajta felemelkedettséget belevinni, de hogy sikerült-e vagy csak én érzem így, ezt már a hallgatókra bízom. Ha meghallgatod, ha megosztod, ha véleményezed, akármelyik is legyen, én mindenképp megköszönöm!


Érdemes felnézni a YouTube csatornámra illetve a SoundCloud profilomra is, ahol szintén megtalálhatjátok a sorozat többi részét.


Hozzászólás
A cikkhez még nem érkezett hozzászólás. Legyél Te az első!

*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!