A kilencedik

Írta Pactolous Dátum 2016-10-24 21:20 Hozzászólás 0 Olvasta 1448 | Rovat: Hírek »

A Préliminaire sorozatot azért találtam ki, hogy dalírásra serkentsem magam, ehhez pedig különösen kapóra jött, hogy a komfortzónából kilépve elvontabb dolgokat is kipróbálhatok. Például pimaszul elvont és nyugodt hangulatokat. Vagy éppenséggel pergősre is vehetem a figurát, mint például most.

A zenei sorozat kilencedik része talán az eddigiek közül a legtempósabb nóta. Nagyon sokáig nem tudtam, hová fogok kilyukadni a végére, hiszen két irányból indultam neki. Először jött a főtéma melódiája, aztán pedig a széttördelt, breakbeat-es beütésű (beatésű?) dobalap. Ezt a kettőt terveztem összeházasítani, ami érzésem szerint sikerült is, így viszont talán kicsit vesztett intró jellegéből és már-már egy teljes értékű dalnak is lehet tekinteni. Azt hiszem ennél gyorsabbat már nem fogok írni idén, de ki tudja, még van vissza három rész...


A borítóképért sok köszönet Barbónak!

A sorozat korábbi darabjait itt illetve itt érhetitek el, de persze érdemes felnézni a YouTube csatornámra illetve a SoundCloud profilomra is, ahol szintén megtalálhatjátok a többit. Köszi, ha meghallgatod és véleményezed! És ne feledd, oldalt van egy szavazás is ám!


Hozzászólás
A cikkhez még nem érkezett hozzászólás. Legyél Te az első!

*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!