A hetedik

Írta Pactolous Dátum 2016-08-27 21:29 Hozzászólás 0 Olvasta 1622 | Rovat: Hírek »

Nem, ez nem filmkritika lesz drága Olvasók! Ellenben ne aggódjatok, hamarosan lesz az is, meg minden más, hiszen az előre be nem jelentett (és nem is tervezett) nyári szünet a végére és, újra van kedv... izé, időnk írni, úgyhogy lesz olvasnivaló. Előtte azonban csak azoknak kedveznék, akik szokták hallgatni a dalocskáimat: na, annak készült el a hetedik része!

A Préliminaire című sorozatot már a korábbi posztokban is felvázoltam, hogy miről is szól, így most csak annyit teszek, hogy belinkelem az előzőről szóló cikket, abban is vannak linkek, kis kutatómunkával utána lehet járni, már akit érdekel. A mostaninál kicsit kimozdultam a komfortzónámból, meglátszódik, hogy a Portishead zenekar hatott rám, de a dal írásakor a The Doors is eszembe jutott. Elektronikus zongorával indítok, néminemű improvizációval, utána pedig jön a tőlem megszokott hangulat. Utólag vettem észre, hogy ez a nóta sem sikerült vidámra, így az augusztusi remélhetőleg könnyedebb lesz. De mindent én sem ígérhetek meg...


Köszi, ha meghallgattad, köszi, ha véleményezed és köszi, ha oldalt használod a szavazást is arra, hogy visszajelezz nekem, melyik Préliminaire tetszett neked eddig a legjobban!


Ismét köszönet a képért Briginek!


Hozzászólás
A cikkhez még nem érkezett hozzászólás. Legyél Te az első!

*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!