Az ötödik

Írta Pactolous Dátum 2016-06-15 21:18 Hozzászólás 0 Olvasta 955 | Rovat: Hírek »

Elkészült az ötödik része a Préliminaire című zenei sorozatomnak, a technikai akadályok ellenére is. Sajnos nem hárultak el a negyedik megírásakor fellépő problémák, így most egyszerre két gépet is igénybe kellett vennem. Meg a rigókat.

Mindig is szerettem volna különböző saját hangokkal kísérletezni, volt hogy a szobai ventilátorom felvett hangját torzítottam szanaszét, de énekfoszlányokkal is próbálkoztam már. Ezek egyelőre megmaradtak a fiók alján, de most, a Préliminaire #5-höz sikerült autentikus természeti hangokat rögzíteni. Először mondjuk tücsköket akartam, azok illettek volna az eddigi borítóképekhez, de idén a rigó jancsik hangosabbak voltak. Gondoltam, ha már így kikövetelik maguknak a vendégszereplést, akkor szerepeljenek ők a dalban.

Az ötös számú alany amúgy egy szögletesebb, elektronikusabb darab lett, talán nem annyira érzelmes, mint az eddigiek, több benne a feszültség. Ígérem, komponálok majd szívhezszólóbbat is, most egyelőre ilyen hangulatban voltam. Köszi, ha meghallgatod és köszi, ha véleményezed!


A zenei sorozat korábbi részeti itt, itt, valamint itt találod meg


Hozzászólás
A cikkhez még nem érkezett hozzászólás. Legyél Te az első!

*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!