Ne für... vagyis Ne csempéssz drogot!

Írta Papa Dátum 2008-05-18 21:42 Hozzászólás 0 Olvasta 1750 | Rovat: Öt perc Papával »
Cimkék: Öt, perc, börtön

Dél-Amerika sokak számára csak a tengerpartokról, a nyaralásokról és a szambáról szól. Azonban ennek a kontinensnek vannak olyan tulajdonságai, amik nem teszik éppen kellemes hellyé. Mondjuk az ecuadori, vagy columbiai börtönök.

A fent említett intézményekbe akár hazánk fia és/vagy lánya is könnyen szerezhet egy ingyenes belépőt, ha mondjuk drogcsempészésre adja a fejét és elkapják. És higgyük csak el: kurvára biztos, hogy lekapcsolják! Ebben a pillanatban is tucatnyi magyar ül a kőkemény börtönökben. A szabadulásba vetett reményeiket pedig jelentősen csökkenti, hogy mindennap az életükért kell küzdeniük. A honi média őket áldozatokként igyekszik bemutatni. Hát, erre csak annyit, hogy…


Mielőtt belekezdenénk eheti tanmesénkbe, vegyük elő az a szentséges törvénykönyvet, vagy a demokráciának nevezett szarságot! Ez utóbbi egy olyan államforma, ami a mi kis hazánkban is meghonosodott, a szovjet megszállás után. A demokráciában a többség által választott vezetők hozzák a döntéseket, és a törvényeket. Igen. Törvényeket. Vannak ám ilyen dolgok is a világon, csak általában a többség vagy nem ismeri mindet, vagy nagy részét simán leszarja! Azonban a törvények szerint a drogcsempészés kibaszottul konkrétan bűnnek számít! Meglepő, mi? Szóval ha valaki ezeket a derék faszkalapokat (más szóval bűnözőket) úgy próbálja bemutatni, mint egyfajta internacionális, magyarellenes összeesküvés áldozatait, hát akkor bekaphatja a kedvenc kiálló testrészemet (megsúgom nem az orromra gondoltam, hanem a faszomra)! De nézzük meg ezt a folyamatot (nem az előbb említet testrészemmel való interakciót, hanem a drogcsempészéssel való lebukást).

Először is meg kell jegyeznem, hogy csak egy komplett idióta adja a fejét ad-hoc „narkófutárkodásra”. Nem hiszem el, hogy a mai, filmek, tévé és mozi által irányított világban még vannak olyan mentálisan sérültek, akik elhiszik, hogy jól működő drogcsempész hálózatoknak éppen egy teljesen új emberre van szükségük, hogy fél kiló kokaint átcsempésszen egy határon! Isten az égben! Az ilyen hálózatok, mint ahogy a szervezett bűnözés nagy része, a szervezettségre, a bizalomra, és persze az erőszakra épül. Az embereiket nem az utcán szólítják le, hogy: „Hé, öcsi, vigyél mán át nekem egy kis narkót Ecuadorba!” Akit ilyen melókra szerveznek be, vadidegenek, az rohadtul biztos lehet benne, hogy neki a csali szerepét kell majd eljátszania. Azt, akit lekapcsolhatnak a yardok a semmi kis szállítmánnyal, miközben az igazi futár átszökik a határon. Szóval ha pénzre van szükségünk, akkor esetleg javasolhatom a munkakeresést. Mert az legalább legális! Hogy micsoda? A kukásállás, a szemétszedés, a fizikai munka túl alantas? Könnyebb feldugni a seggünkbe egy kis kapszulát és repülni egy jót, egy dél-amerikai országba? Persze. Csak miután kivették az anyagot a seggedből, bebasznak egy olyan helyre, ahol valami teljesen más fog a hátsó fertályodba kerülni. Gyakran.

De persze ha már az idióta Pista kint ragad egy ilyen külföldi börtönben, akkor miért ne rángassa magával a fertőbe a családját? Hiszen szenvedni akkor igazán jó, ha tudjuk, hogy a szabadlábon lévő családunk is miattunk fog szenvedni! Hát nem csodálatos? Hát kurvára nem! Amióta azokat a kis pöcsöket lecsukták, az itthon maradt szeretteik élete szinte csak arról szól, hogy kihozzák őket onnan, vagy hogy megkönnyítsék a benti életüket. És ehhez általában marha sok pénzre van szükség. De nem a szinte értéktelen magyar forintra! Á! Itt zöldhasú, ámérikái dollárokról beszélünk, kérem szépen! Százasokról, ezresekről! És mindezt egy itthon élő, nem éppen csúcsfizetésből élő, vagy éppen nyugdíjas, családnak kell havonta, vagy akár hetente perkálni azért, hogy a fasz fiacskájuk ne dögöljön meg egy ecuadori süllyesztőben! Szeretném azt hinni, hogy ha ekkora őrültséget követnék el, akkor lenne annyi tartás, vagy férfiasság bennem, hogy inkább egy dél-amerikai pengét választanék, ahelyett hogy a családomat teljesen tönkretegyem!

Ha ezek után bárki áldozatoknak látja azokat a BŰNÖZŐKET, akkor szerintem nyugodtan mehet a már sokszor említett helyekre tüntetni a szabadságukért. Arrafelé ugyanis még szokás a tüntetők közé lőni!


Hozzászólás
A cikkhez még nem érkezett hozzászólás. Legyél Te az első!

*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!