Korra újra itt!

Írta Papa Dátum 2014-06-29 13:04 Hozzászólás 0 Olvasta 2415 | Rovat: Hírek »

Észre sem vettük és a Legend of Korra harmadik évada már rögtön három részen esett túl. Döbbenetes! Hihetetlen! Pótoljuk is be gyorsan a lemaradást.

A harmadik évad, mely a "Változás" nevet kapta, egy pár héttel a második évad után kezdődik. Korra ugyan megmentette a világot, de mivel nyitva hagyta a kapukat a lelkek világa és az emberek létsíkja között, Köztársaság Várost ellepték a szellemek és egy csomó, kiirthatatlan inda. Ám ez még mind semmi! Teljesen átlagos emberek ébredtek arra, hogy bizony airbender-ek lettek!

Bizony-bizony, olybá tűnik, hogy a Levegő Nomádok népe újra feltűnhet és mondanom sem kell, hogy ez milyen erővel hat Tenzin-re. Az egyik történeti szál éppen az lesz, hogy Korra és csapata felkerekedik megkeresni a Föld Királyságában újonnan felbukkant bendereket. Természetesen a helyzet korántsem lesz egyszerű, de erről bővebben a harmadik részben tájékozódhattok.

A másik vonulat, ami hamarosan találkozik az előzővel, az négy szuperbűnöző kiszabadulása, akik mit ad isten, persze, hogy az Avatart akarják kicsinálni. És egyikük... nos, hagyom, hogy arra mindenki maga jöjjön rá, hogy a négyes utolsó tagja kicsoda. Nekem nagyon jó tippem van, mert sajnos elég egyértelműnek tűnik a dolog.

Azt már most elmondhatom, hogy ez az évad jóval erősebbnek, érdekesebbnek ígérkezik, mint az előző volt. A harcok megint fantasztikusak, ám ezúttal a főgonoszok szinte érezhetően úgy lettek kialakítva, hogy igazán látványos, ütős, pergős harcjeleneteket lehessen velük rendezni.

Az új karakterek egyelőre nem tudtak kiteljesedni, de mindenképpen van bennük potenciál. És valószínűleg állandó mellékszereplőként visszatér egy régi ismerős is, akinek az évadba való belépője egyszerűen valami hajtépően awesome!

Csak ajánlani tudom tehát, hogy mindenki nézze tovább Korra kalandjait, mert, írjátok le, hogy megmondtam, ez az évad királyság lesz!


Hozzászólás
A cikkhez még nem érkezett hozzászólás. Legyél Te az első!

*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!