A gagyi, a rossz és a szánalmas

Írta Papa Dátum 2013-07-21 20:37 Hozzászólás 0 Olvasta 8098 | Rovat: Öt perc Papával »Thankskilling 3

A Thankskilling egy olyan film volt, amiben egy pulyka, Hálaadás ünnepén, halomra ölte az embereket. Totál gagyi. Az elmebetegség addig még sosem látott mélységeit hozta felszínre. Viszont, vagyis éppen ezért baromi szórakoztató volt. Egyszer nézhető film, főleg barátai társasággal ajánlott, de mindenképpen érdemes a megtekintésre. Ez az élmény vitt rá, hogy megnézzem a második részt, amit Thankskilling 3-ként mutattak be.

A történet szerint... áh, arra sem érdemes, hogy leírjam miről szól. Ez a film a rossz kategóriába esik bele. A sima, hétköznapi, rosszba. Nem botrányosan szar, egyszer-kétszer megmosolyogtatott, de attól még rossz.

A legnagyobb hibája, hogy még az elődnél is jobban elszabadult az alkotók agya. Én magam imádom az elborult dolgokat, de azért ez már nekem is sok, vagy inkább sokk volt. Az egész egy drogos álomra hajaz, amivel valószínűleg el is találtam, hogy az író, vagy írók hogyan alkották meg a történetet. Érdemes megnézni belőle egy előzetest, mert akkor rögtön világossá válik, hogy miről is regélek.

Viszont az előzetesnél többet semmiképpen nem ajánlok. Tessék azon megbotránkozva nevetni egyet, aztán elfelejteni az egészet. Sokkal jobb azt hinni, hogy az csak egy poén előzetes, egy filmről, ami sosem készült el. A kész alkotás ugyanis vontatott, unalmas, buta és tényleg nem hiszem, hogy drogok nélkül élvezhető lenne a megtekintése.
[1] [2] [3] (3/2)


Hozzászólás
A cikkhez még nem érkezett hozzászólás. Legyél Te az első!

*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!