Gumiszoba - 05

Írta Pactolous & Papa Dátum 2013-07-02 23:53 Hozzászólás 2 Olvasta 1674 | Rovat: Gumiszoba »

Megkésve bár, de törve nem, megérkezett a Gumiszoba jubileumi, ötödik része, az igazi különkiadás, amit eddig soha, sehol, semmikor nem hallhattatok! Világpremier! Exkluzív! Must have!... mit kéne még ideírni figyelemfelkeltésképp?

Szóval újból itt vagyunk! Ahogy azt Papa is megírta, volt egy kis fennakadás a műsor elkészítésekor: neki technikai (Windows újratelepítés, csúnya ügy), nekem magánéleti (de legalább megvan az OKJ-m, hipp-hipp-hurrá!). Most viszont újult erővel vetjük bele magunkat a Gumiszobába, megállás nincs, még a nyár sem tart minket vissza!

Az ötödik adás ezúttal igen sokszínű/csapongó (kívánt rész aláhúzandó) lett, már a témák felsorolása is megtöltene vagy 6 oldalt (vagy nem) (mondtam már, hogy szeretem a zárójeleket?) (vagy még nem?). Az emlékezetes harmadik epizód emléke előtt tisztelegve Papa bemutatta nekünk az ehető ánuszt. Ez nem egy új jógagyakorlat, hanem egy csokifajta. Itt még nincs vége: a szexuális vonalon maradva kibeszéltük az új, nőknek szánt kínai szőrös harisnyát is. Furcsaságok furcsaságok hátán szó esett még arról, miként került a gyümölcsösökhöz banán helyett kokain, hogyan tiltakoztak a svéd és a magyar kalauzok a kánikulában a nem túl rugalmas szabályok ellen, valamint arról, hogy mi is lehet az a Telefontanú, és milyen lehet az ízkibocsátó fogkefe? Ezek után gondolnátok, hogy egy igazán szép és nemes gesztusról is szó esik, ami a brazil rákbeteg gyerekeket célozza meg?


De hogy ne csak mindig a szex meg a hülyeség legyen a főszereplő, természetesen ismét beszéltünk filmekről is. Nehéz elhinni, de film készül az Interneten nagy népszerűségnek örvendő Grumpy Cat jelenségből (...), ennél azért jobban örülünk a LEGO mozifilmnek, ami egészen elborultnak ígérkezik. Akárcsak a Machete Kills című agymenés! De ennyit a tartalomról, nem is akarom tovább feltartani a drága hallgatókat! Jó szórakozást (mindkét hallgatónknak, innen is sziasztok!) (még mindig szeretem a zárójeleket!)!A "LEGO Movie" előzetese


Lefülelte a rendőr? Szorul a nyaka körül a hurok? Már az ügyvédek sem vállalják védelmét? Hívja a TELEFONTANÚT!


Ehető ánusz... felmerül a kérdés, hogy akkor a fehér csokis szériát
az ondóvezetékről mintázzák majd?


A képen látható lábak nem tartoznak egyikünkhöz sem, habár tartozhatnának


Végre egy tényleg nemes gesztus... de így nem derül ki a hősök személyazonossága?


A "Machete Kills" előezetese.
No commento...


Hozzászólás
Pactolous Pactolous
2013-07-03 12:57
Ennyi önállóságot hagyjunk meg a hallgatóknak is :) De jól van, akkor megemlítem itt: Chris McKay.
Papa Papa
2013-07-03 12:39
Azért az jó, hogy a cikkben sem említetted annak a csávónak a nevét, aki a LEGO filmen és a Robot Chicken-en is dolgozik :)
*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!