Nyílt levél az RTL Klubnak

Írta Papa Dátum 2012-09-30 20:45 Hozzászólás 0 Olvasta 2421 | Rovat: Öt perc Papával »

Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Talán ez az első levelem az Önök irányába, az azonban biztos, hogy ez lesz az utolsó.

Az utóbbi évek során gyakran gondoltam azt, hogy a magyar média, aminek most értelemszerűen a televíziós részével fogok foglalkozni, elérte a mélypontot. Hogy már olyan mélyre süllyedtünk a fekáliában, hogy nincs lejjebb. Aztán Önöknek hála volt szerencsém megtekinteni az "I Egyezményesszívjel Gjoni" című műsort.


Nem hiszem, hogy e sorok valaha is eljutnak Önökhöz, de arra az esetre, ha ez a csoda mégis bekövetkezne, rövidre fogom a véleményem, hogy ne raboljam értékes idejüket. A műsort az alábbi módon tudom jellemezni. Ez a produktum egy súlyosan sérült ember agyának bélsara. A népbutítás tankönyvi definíciója. Az értéktelen, ostoba, felesleges jelzők boldog és példaértékű gazdája. Tudom, hogy mára a Földet a kiművelt emberfők sokasága helyett egy nagy rakás szellemi söpredék lakja, akik semmitmondó, ízléstelen tucat műsorokra vágynak. Hogy ez kiknek áll érdekében, abba most nem megyek bele, de azért lenne pár tippem.

Nagyon remélem, sőt, félve bár, de hiszem is, hogy egy napon majd egy olyan világban fogunk élni, ahol az Önökhöz hasonló emberek élnek a lehetőségükkel, hogy változtassanak a fennálló, állati értelem alatti tendenciákon. Amennyiben azonban erre Önök nem hajlandóak... nos, nem kérhetem, vagy kötelezhetem magukat arra, hogy fojtsák magukat egy mázsányi friss elefántürülékbe, ám ha megfordulna ez a lépés a fejükben, hát... biztosan nem lennék ellene.

A legszörnyűbb az egészben, a műsort leszámítva, hogy már több hasonló példát is tudnék hozni, éppen az Önök kínálatából. Tudom, nem vesztenek velem sokat, de azért szeretném megragadni ezt az alkalmat, hogy végleg elbúcsúzzam Önöktől. Sajnálatos módon nem értem el még azt a szintet a szellemi visszafejlődésben, hogy támogassam a maguk népbutító terveit. Talán ha többet néztem volna a csatornájukat, másképp látnám a dolgokat.Hozzászólás
A cikkhez még nem érkezett hozzászólás. Legyél Te az első!

*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!