Tenacious D - Rize of the Fenix

Írta Papa Dátum 2012-09-11 20:43 Hozzászólás 0 Olvasta 2869 | Rovat: Zene / Mozi / Könyv »

Rendhagyó albumajánló következik, ami már csak azért sem hagyományos, mert én írom, a házi szakértőnk helyett. Ígérem, hogy az övéhez hasonló profi színvonalon igyekszem majd véghezvinni, eme tettet.

A Jack Black és Kyle Gass által alapított Tenacious D ismét lecsap, mégpedig a Rize of the Fenix nevű albummal, AMI VALAMI KIBEBASZOTT JÓ! Tessék beszerezni, ha jót akartok. Vége.


....
....
....
....
....

Oké, egy kicsit részletesebb leírás is belefér az időmbe. Az albumról süt a "visszatértünk és még mindig kemények és totál őrültek vagyunk" érzés. A dalszövegek hozzák az elvárt elmebetegséget és Jack Black ismét bebizonyította számomra, hogy az életben sokkal viccesebb, mint a legtöbb szerepben, amit ráosztottak. Az őrület abszolút tetőfokát a Classical Teacher nevű intermezzoban érik el, amiről egyszerűen beszélni sem tudok, annyira elborult, hogy azt hallani kell.

A nóták ezúttal sokkal rockosabbak, érezhetően eltávolodtak az erősebb metálos felhangoktól, így egy teljesen új hallgatóság felé is nyitottak, ugyanakkor minden megvan itt is, ami miatt a rajongók szeretik a Tenacious D-t.

Mindenki egy olyan albumot hallgathat végig, ami tele van remek dalszöveggel, nagyon is szórakoztató és minden pórusából érződik, hogy a készítői imádják ezt a műfajt és igazán szívből zenélnek nekünk. Ritka az ilyen őszinte odaadás, főleg ilyen őrültséggel párosulva. Jöjjön most két szám is, hogy mindenki kedvet kaphasson a Rize of the Fenix-hez.

(Az album majd fele megtalálható YouTube-on, mégpedig kiváló klippek kíséretében. Tessék utánanézni)

Hozzászólás
A cikkhez még nem érkezett hozzászólás. Legyél Te az első!

*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!