Egy barátnőm szavai...

Írta Natasa Blain Dátum 2012-06-10 11:14 Hozzászólás 0 Olvasta 1726 | Rovat: Irodalom »

Egy barátnőm szavai…

Akkor leírom, hogy mit is szeretnék attól a férfitól, aki igazán szeret engem, és boldoggá akar tenni.

Szóval, hogy nekem mit jelent a normális párkapcsolat. Pl.: Az, hogy velem akarjon lenni még akkor is, ha ideges, fáradt, és rosszkedvű, mert a közelségem megnyugtatja, és boldoggá teszi.
Pl.: Közös célok, amikor mindketten ugyan azt akarjuk. Nálam ez egy teljesen átlagos párkapcsolat.

Mindketten dolgozunk, hogy legyen mit enni, legyen hol lakni, tudjuk fizetni a költségeinket. Esetleg néha elmegyünk szórakozni, semmi extra. A házi munkát közösen vállaljuk. Amíg a pasi lenyírja a füvet, addig én főzök egy finom ebédet. Tehát egy teljesen átlagos életet szeretnék, ha tudod, hogy mit is jelent ez.

Aztán szeretném, ha a páromnak és nekem közös lenne az érdeklődési körünk. Vagy, legalább nagyjából egyezzen meg. Én sok mindent szeretek. Szeretem a közös programokat, ahol mindketten jól érezzük magunkat. Ezeket szeretek például: Kirándulás, mozi, színház, cukrászda, tánc, múzeum, korcsolya, strand, uszoda, biciklizés, tollasozás, wellness, biliárd, hosszú hétvége valami romantikus helyen. Szeretem ezeket, az ünnepeket megünnepelni: Karácsony, Valentin nap, húsvét, mikulás, szülinap, névnap. Nem kell, hogy ezek a programok drágák legyenek, sőt: minél olcsóbb, én annál jobban érzem magamat. És az sem kell, hogy a pasim mindegyiket szeresse, de legalább a felét igen!

Legyen a pasim: Intelligens, kedves, figyelmes, jópofa, vagány, nagyvonalú, magabiztos, gyengéd, romantikus, vidám. Érezzem, hogy szeret engem és hagyja, hogy viszonozzam. Ami még nagyon fontos, hogy hagyja meg a személyes szabadságomat, mert én is meghagyom neki!

Olyan kapcsolatra vágyom, ami erősít és energiát ad. Ahol egymásért vagyunk együtt. Ahol nem „te” meg „én” van, hanem „MI” vagyunk…


Hozzászólás
A cikkhez még nem érkezett hozzászólás. Legyél Te az első!

*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!