Ünnepelj ma velünk!

Írta Papa Dátum 2011-11-24 17:04 Hozzászólás 3 Olvasta 2688 | Rovat: Öt perc Papával »

Piros betűs ünnepnap a mai, szóval meg is lepődtem, hogy miért kellett megint tíz órát melóznom a tegnapi tizenkettő után. Ez a kis szösszenet azonban nem az én hasfájásaimról fog szólni, hanem egy nálamnál persze kevésbé fontos, de akkor is nagyon jelentős emberről.

Az úriember éppen most, 24-én lett 24 éves, ami már önmagában is emlékezetes pillanat, hiszen az ember életében csak egyszer esik egybe a születésnapjának dátuma és éveinek száma. Ez a remek férfiú, akit büszkén nevezek barátomnak; örömmel tartok testvéremnek nem más, mint Juan Vald... khm... Koller Tamás!

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT, TAMÁS!


Úgy bizony, a mi saját bejáratú Pactolous mesterünk elérte ezt a szép kort is (sose bízzatok meg latin-amerikai bérgyilkosokat, mert mindig csak gitároznak). Ha szabad, és máméne lenne szabad, néhány szóban méltatnám az ünnepeltet. Tamás agya minden nehézség nélkül felveszi a versenyt egy komplett elmegyógyintézettel és viccei legalább olyan fárasztóak, mint lefutni egy maratont. Ő poénkodásaim egyik leggyakoribb céltáblája, amit hála a jó égnek és valami furcsa mutációnak, nagyon jól visel. Ez utóbbiért végtelenül hálás vagyok neki és bármikor kész vagyok elismerni, hogy nálamnál jobb ember.

Zenei tehetsége szavakkal leírhatatlan, kottát meg kettőnk közül csak ő tud írni, szóval erről ennyit. Tamás ezen felül igazán tehetséges képregényrajzoló/író, amit azt hiszem, hogy nagyon sok ismerőse tapasztalt már meg, nem kis örömmel. Azt viszont már kevesebben tudják, hogy hozzám hasonló istenként segít nekem egyben tartani a Teret és az Időt. Bizony, ezzel a munkákkal nem szívesen dicsekszünk, de azért egyszer-kétszer érdemes megjegyezni, hogy nélkülünk nem lenne élet a világon.

Mindent összevetve azt kell, hogy mondjam, roppant hálás vagyok a Sorsnak, vagy bármilyen más fensőbb hatalomnak, hogy abban a bizonyos gólyatáborban, nem is akarom tudni már hány évvel ezelőtt, egy fedél alá hozott ezzel az elmebeteg őrülttel! Csak remélni tudom, hogy még legalább négy-ötszázszor ennyi éven át fogjuk ismerni egymást.

Még egyszer Boldog Születésnapot!ui: Bocsi, Juan, ez nem a te napod.

Hozzászólás
Papa Papa
2011-11-29 19:53
Óh, köszönöm, kegyes Pactolous mester, így lesz mit ennie a zabigyerekeimnek :D

És köszönöm, Darh, néha én is meglepődöm, hogy milyen robbant mód uralom ezt a modern technológiát :D
Darh Darh
2011-11-25 23:52
Nagy gratula Kokerux-Hungarikux, bulin majd ünneplés. Papának meg egy plecsni a kiváló photoshop munkáért :)
Pactolous Pactolous
2011-11-24 17:58
Igen megható, köszönöm szépen! :) És egyúttal megvolt az évenkénti nyalás is, úgyhogy nem rúglak ki :D
*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!