Legend of Korra infórobbanás

Írta Papa Dátum 2011-07-24 09:49 Hozzászólás 0 Olvasta 3577 | Rovat: Hírek »

Tegnap már bemutattam egy képet, ami a Comic-Con-on érkezett, azonban azóta volt egy komplett előadás az új Avatar sorozatról, szóval van bőven új információ, egy rakat új kép és befutott az első videó is!

Kezdjük rögtön az első videóval, amit inkább ide frissítettem, mintsem, hogy egy újabb hírt írjak róla, mert szerintem már így is többet foglalkozom a témával, mint azt az olvasóink nagy része értékelné.Kezdjük is a személyes dolgokkal. Aang-nek három gyereke is lett, talán Katara-val közösen, ezt külön nem említették, akik közül a legfiatalabb Tenzin, aki majd léghajlítást tanít Korra-nak. Tenzin házas, van három léghajlító gyermeke és a negyedik is úton van már.

Néhány rajz Tenzin-ról:


Az eddig Republic City néven ismert város végleges neve United Republic és a háború után Aang és Zuko közösen alapították. Aang egyébként a küzdelmek utáni utazgatás során talált egy egész csordányi repülő bivalyt, tehát messze nem haltak ki, azonban az új sorozatban már egy kicsit másképp fognak kinézni.

Toph a háború után körbejárt a világban és a lehető legtöbb földhajlítónak megtanította a fémhajlítást. Ez annyira jól sikerült neki, hogy United Republic hivatalos rendőrei mind fémhajíltók. Sőt, Toph-nak egy lánya is született, aki szintén szerepet fog kapni az új sorozatban.

Toph lánya:


Az új Team Avatar Korra-ból egy testvérpárból fog állni, ők Mako és Bolin. Mako tűzhajlító, kicsit Zuko-ra hajaz a stílusában, Bolin földhajlító és amellett, hogy Sokka karakteréhez fog hasonlítani, az is kiderült, hogy az eredeti Toph karakteréből is lesz benne bőven, ugyanis a kezdetekkor úgy volt, hogy Toph fiú lesz.

Mako és Brolin:A The Equalists nevű csoport tűnik úgy, hogy a főellenségek szerepét fogja betölteni. Előzetes információk szerint néhány tagja a csoportnak, vagy talán mindegyik, képes lesz blokkolni a chi-t, mégpedig az Avatar-ban Ty Lee által használt technika ismeretének köszönhetően. Mellettük lesznek Pro-Bending csapatok, akik a nevükből adódóan feltehetőleg támogatják a hajlítást.

Természetesen az állatok is nagy szerepet fognak kapni. A tegnapi poszteren látott, hivatalosan is jegesmedve-kutya, a Naga névre hallgat és nőstény. Rajta kívül lesz egy Paboo nevű feketelábú vöröspanda-vadászgörény is. A repülő lemúrok is visszatérnek, azonban velük leginkább csak a második évadban fogunk találkozni.

Naga és Paboo
Bizony, bizony, a 12 részes első mellett most hivatalosan is bejelentették a másodikat, ami 14 részből fog állni, de még nem tudni mennyi szünet lesz a két évad között.A hivatalos plakát. Előtérben persze Korra, mögötte (balról-jobbra) Mako és Brolin. Fölöttük pedig minden bizonnyal az új főgonosz.


Hozzászólás
A cikkhez még nem érkezett hozzászólás. Legyél Te az első!

*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!