Közösségi eszközök

Írta @root Dátum 2011-06-03 17:14 Hozzászólás 3 Olvasta 1747 | Rovat: Gépház »

Facebook Like, Google +1 azaz szociális támadás.
Mielött komolyabb ráncfelvarráson esne át az oldal, önkényesen úgy gondoltam, ideje megkapnia a már elmaradhatatlan közösségi eszközöket. Így a mai napon, már nincs szükség külön link másolgatásra, hogy az éppen tetsző bejegyzést a Facebook üzenőfalba másolás, beillesztéssel ossza meg, aki szeretné. Minden cikk alatt ott figyel a "Like" gomb.

A tegnapi nap folyamán a Google is elindította a +1 szolgáltatását, így ezt frissíbe bele lett építve az oldalba. Erről bővebben itt olvashatsz. Ez annyiban tér el a Facebook megoldásától, hogy nincs minden cikk alá pakolva, de ahol éppen tartózkodsz az az URL lesz +1-el értékelve. Használatához Google fiók szükséges és nyilvános profil (a +1 lista lehet személyes, rejtett). A késöbbiekben ez a +1 dolog a Google keresési listájában is megjelenik majd, de már most befolyásolja a találatokat, így ha minél többen értékelitek +1 az oldalt annál jobb helyre kerül ezen a találati listán.

Mi jöhet még? Egyeztetés kérdése Pactolous nagyúrral. A dolgokat nagyban befolyásolja majd az elfogyasztott alkohol mennyisége és minősége, de elviekben az új oldalban helyet kap majd egy teljesebb körű megosztási lehetőség (Google Buzz, Twitter, stb) és vagy kiegészül vagy lecserélődik a hozzászólás a Facebook-os verzióra.


Ezen írás nyomokban helyesírási hibákat tartalmazhat, amit azzal kompenzálhatsz ha figyelmen kívül hagyod és örülsz, hogy süt a nap. - "Nálunk éppen, hogy esik és borult idő van, így nem hagyhattam figyelmen kívül, hibákat javítottam" ~ andie


Hozzászólás
Papa Papa
2011-06-03 21:40
Bizony-bizony! Innen is három hurrá és egy kövér thx! Keep up the good work! Óvatosan az alkohollal, kivéve ha segíti a kreatív munkát... és tudom, hogy segíti, szóval nem szóltam :)
Pactolous Pactolous
2011-06-03 21:38
Váó! Váó! és VÁÓ! Nagyon pöpec, háromszoros hurrá a rendszergazdának, kit neveznek néven Tivadarnak vala! Köszi! :)
andie andie
2011-06-03 17:29
Én csak attól tartok, hogy miféle újdonságok jutnak nektek majd az eszetekbe amikor eljön az a bizonyos idő amikor ital társaságában fogjátok megdumálni... :P
*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!