Helyzetjelentés

Írta Papa Dátum 2011-04-01 16:16 Hozzászólás 2 Olvasta 1455 | Rovat: Hírek »

Semmi köze a mai naphoz, egyszerűen csak most jutottam el odáig, hogy legyen egy kis szabadon felhasználható időm és gyorsan legépeljem, hogy miért is vannak ilyen ritkán frissítések az oldalon.

Kezdhettem volna egy áprilisi tréfával, hogy "Te úristen, lehúzzuk a rolót", de attól tartottam, hogy a jelenlegi állapotok között ezt a többség kézpénznek vette volna és soha többet nem nézett volna errefelé. Most pedig térjünk gyorsan rá a jelentésre, ami nem fog sok időt elvenni senki életéből sem, mert ugye én sem kívánok sokat rászánni.

Azt hiszem ez többé-kevésbé köztudott, hogy leginkább én és Pactolous mester írunk az oldalra, még úgy is, hogy most nemrégiben két másik embertől is sikerült kitennünk egy-egy remek írást. Éppen ezért talán nem meglepő, hogy ha nekünk kettőnknek nincs időnk, erőnk, vagy ötletünk, akkor bizony sok idő telik el, mire végre valami újdonság kikerül az oldalra.

Pactolous mester ugye keményen melózik és mellette a kevéske szabadidejében nem szállja meg túl gyakran a múzsa, vagy a kedv, hogy valamiről hosszas értekezést írjon. Az én esetemben a meló nem játszik igazán közre, sokkal inkább a különböző sorozatokkal, animékkel, játékokkal vagyok elhavazva, s nehezen tudom rávenni magam, hogy helyettük írjak valamiről. Arról nem is beszélve, hogy a múzsáim manapság nem túl kegyesek, szóval elmém leginkább egy kiszáradt folyóhoz hasonlít.

Lezárásként csak annyit, hogy az oldalnak nincs vége, továbbra is itt vagyunk, továbbra is várunk írásokat, bárkitől, szinte bármilyen témában és nagy valószínűség szerint Pactolous mester és én is, rögtön itt fogjuk majd közzétenni, ha írunk valamit. Érdemes tehát gyakran visszanézni, ha pedig nem találtok frissítést, akkor a közel 400 írásból szerintem elég sokat lehet többször is elolvasni, szóval böngésszétek az adatbázist, elevenítsetek fel emlékeket, ilyesmi.Hozzászólás
Pactolous Pactolous
2011-04-01 21:22
Mindehhez csak azt fűzném még hozzá, hogy ha homlokon is szállna a Múzsa (vagy mi), akkor is maximum kritikákat tennék ki, viszont én - személy szerint - már valami humorosabbat írnék. Az én dilemmám gyökere innen fakad, de majd... majd... :)
PetiX PetiX
2011-04-01 20:43
Több olyan írás is van, amit nem csak egyszer olvastam el. ^^
*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!