Avatar: Legend of Korra helyzetjelentés

Írta Papa Dátum 2011-02-13 21:37 Hozzászólás 0 Olvasta 4216 | Rovat: Hírek »

Sok-sok hónap telt már el a bejelentés óta, szóval most összeszedtünk minden olyan információ/pletykát, ami az utóbbi időben olvasható lett, különböző külföldi oldalakon.

Kezdjük is azzal, hogy a sorozatot 12 részesre tervezik, ami lássuk be, hogy elég karcsú. Viszont, eredetileg a The Last Airbender-ből is csak 13 részt rendeltek, tehát ha a nézettség jó lesz, akkor akár több évadra is lehet majd számítani. Újabb Viszont! Az alkotók maguk is mini sorozatot terveznek, tehát az ő elméjükben a történetnek a 12. részben vége van.


Andrea Romano, a szinkronrendező elárulta, hogy az eredeti csapat minden tagja meghalt, de visszaemlékezés formájában szinte biztosan mind visszatérnek. Aang pedig a szellemvilágon keresztül pont úgy fog kommunikálni Korra-val, ahogy azt Roku tette vele.

A szinkronszínészek közül egyik személyes kedvencem, Dee Bradley Baker (Momo és Appa hangja), már bejelentette, hogy az új sorozatban is szerepet fog kapni, ezúttal ismét valamilyen állatnak fogja a hangját kölcsönözni. Azt is elárulta, hogy a lányai közül az egyiknek sikerült megkapnia az ötéves Korra szerepét, akit természetesen majd egy flashback-ben fogunk látni. Dante Basco (Zuko) szintén visszatér, azt írta Twitteren, hogy egy Zuko-hoz köthető kis szerepe lesz és elkotyogta, hogy az egyik rész címe: "Csontváz a szekrényben" lesz.

Zene téren Jeremy Zuckerman már kijelentette, hogy visszatér, de egyelőre nincs bizonyíték arra, hogy tényleg dolgozna is a zenéken. Azt mondta, a háttérmuzsika stílusa az 1920-as éveket fogja idézni, egy kis ázsiai feeling hozzáadásával.

További pletyka szinten emlegetik azt is, hogy Republic City nem nőhetett ki a semmiből, így lehet, hogy a The Last Airbender-ben már találkoztunk vele, csak azóta új nevet kapott. Steampunk Basingse? Nekem jöhet. A szegény káposzta árus sem tér vissza, azonban az "öröksége jelen lesz", vagy egy leszármazottja, vagy esetleg egy más terméket árusító ember személyében.

A végére pedig jöjjön a töltött palacsinta, egy videó, ami elvileg egy teszt animáció annak a koreai animátornak a blogjáról, aki a The Last Airbender-rel is dolgozott, és bizony a Legend of Korra készítésénél is ott van.Az egyik harcos nagyon is hasonlít a Korra-ról kiadott első képre (amin csak hátulról mutatják azok a szörnyű emberek, hogy kínozzanak minket), a mozdulatok pedig egyértelműen a különböző bending technikákból valók. Talán ismerős lehet mindenkinek egy-egy mozdulat.


Hozzászólás
A cikkhez még nem érkezett hozzászólás. Legyél Te az első!

*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!