Világraszóló szenzáció!!!!!

Írta Papa Dátum 2010-10-15 21:19 Hozzászólás 3 Olvasta 1573 | Rovat: Hírek »

Hölgyeim és uraim, a mi kis oldalunk egy olyan exkluzív képsor birtokába jutott, ami megváltoztatja mindannyiunk életét. Egyszerűen olyan elsöprő és megsemmisítően magával ragadó, hogy meg sem merjük mutatja. Feltehetőleg már csak a leírásának elolvasása is heves szívrohamokat és agyvérzést válthat ki. Mindenki vegye úgy, hogy figyelmeztetve volt.

Rendben. A bevezetőben megvolt a felhívás, szóval most nem lesz semmi újabb felvezetés. Emberek, állatok, növények, de még a tárgyak is! A pactolous.hu kémei bejutottak Angelina Jolie nálunk forgatott filmjének kulisszái mögé. Ott voltak, ahová a lesifotósok még álmaikban sem jutnak el. Csapjunk is a lecsóba, rendben?

Kicsit szemcsés a kép, kicsit recseg a hang, de már kivehető Angelina Jolie alakja. Senki más sem lehet ilyen szexi egy ilyen elbaszott ufo napszemüvegben. Egyre közeledünk felé. Állítani kell a kamerán, mert a belőle áradó fényt kompenzálni kell. Még így is félő, hogy isteni energiája, amivel mozgásban tartja a Földet majd kárt tesz a felvevőben, de hőseink megkockáztatják a dolgot. S akkor megtörténik!!!! ANGELINA JOLIE A TÁSKÁJÁBA NYÚL!!! Istenem a feszültség! MAJD SZÉTROBBAN A KAMERA! És akkor… és akkor… és akkor… és akkor… kihúzza a kezét… értitek? Fel tudjátok ezt egyáltalán fogni? Kihúzza a kezét!!!!!!! Mi van benne? ÚRISTEN EZ EGY ZSEBKENDŐ!!!!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Jézusom, alig bírom nézni, de most az arca elé emeli a ZSEBKENDŐŐŐŐŐŐT! Nem, ez nem lehet igaz, sosem hittem volna, hogy ennek szemtanúja lehetek… ANGELINA JOLIE BELEFÚJJA AZ ORRÁT!!!! Istenem, ahogy a földöntúli zöld orrváladéka hozzásimul a zsebkendőhöz… én mindjárt magamhoz nyúlok!!!!! Nem bírom! Elképesztő!!! És csak fújja és fújja és fújjjaaaaaaaaaaaaaaaaaa… jézusnak szent anya! Úgy tűnik végzett. ANGELINA JOLIE KIFÚJTA AZ ORRÁT ÉS MI FELVETTÜK! El sem hiszem, amit látok. Ennyi, ez életem legszebb pillanata! Most már majdnem kész vagyok arra, hogy megöljem magam, hiszen ennél jobb nem történhet velem!

Habár ha belenyalhatnék abba a taknyos zsebkendőbe…
Mellékes híreink: a világban éhezés tombol, zombik lepték el Debrecent, a Pápa az összegyűlt tömegek előtt meghágott egy kecskét és bejelentette, hogy mától a Sátánt szolgálja.Hozzászólás
Eristoff Eristoff
2010-10-17 00:23
A "mellékes híreink" részt a következő két cikkel egészíteném ki:

-Peking hadat üzen a világnak
-Mutáns deguk lepték el Komárom-Esztergom
megye teljes területét
PetiX PetiX
2010-10-16 08:30
wtf :D
Morgana Morgana
2010-10-15 23:39
Éles, mint mindig. :D
*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!