Fogy a magyar

Írta Papa Dátum 2010-09-17 11:20 Hozzászólás 3 Olvasta 2737 | Rovat: Öt perc Papával »

Nem Norbi valamelyik elképesztő módszerével, hiszen az átlag még mindig kövér. Arról van szó, hogy ténylegesen a magyarból van kevesebb. Nem a nyelvtanórából, a magyar emberekből. Bezony. Egyre kevesebb és kevesebb.

Elborzasztó tény, de ha így folytatjuk, akkor röpke 500 év múlva már lehet, hogy csak egy-két millióan leszünk. Igen. Egyébként a Napunk is fel fog robbanni, át fog alakulni és porrá égeti a mi kis planétánkat. Úgy sok, nagyon sok, nagyon, nagyon, nagyon sok ezer meg ezer év múlva. De meg fog történni! Csak ez a fontos! Fogy a magyar, és ez ellen tenni kell. Példának okáért hallgathatnánk Boross Péter volt miniszterelnökre és megadóztathatnánk azokat, akik nem vállalnak gyereket. Vagy talán Boross úr foghatja az ötletét, meg a beteg elméjét és feldughatja magának.


Kezdjük ezzel az esetleges megoldással. Boross úr szerint nem magányügy, hogy egy magyar nő szül-e gyereket, vagy sem. Ez bizony államérdek, közügy és talán a fogantatástól a szülésig követni is kéne az egész folyamatot az M1-en. Ez utóbbi az én ötletem, de szerintem van olyan jó, mint mondjuk a Való Világ istentudjahanyadikrésze. Szóval kedves női olvasóim, remélhetőleg vannak ilyenek. Most azonnal otthagyni az iskolát, a munkahelyet és ezen írás elolvasása után tessék teherbe esni. Tök mindegy, hogy kitől, csak a születendő gyermek a fontos. Hogy mi? Hogy karrier, meg álmok, meg önmegvalósítás, meg egyenlőség a nemek között? Ccc… én úgy tudtam, hogy a középkorban már sikerült berögzíteni, hogy a nő gyereket szül, táplál, nevel és rendszeres időközönként szabaddá teszi magát, hogy egy férfi kiszabja rá a jól megérdemelt fizikai fenyítést.

Akinek nem esett volna le, ez irónia volt. Vagy szarkazmus. Vagy mindkettő, nem vagyok szótár, csak vaktában tippelgetek. A gyerekvállalás pedig kurvára magánügy. Abban a pillanatban, hogy az állam beleszól a gyerekvállalásba, máris tessék elgondolkozni a kivándorláson. A nők pedig nem gyerekgyártó gépek. Tény, a szülés tényleg az egyetlen olyan dolog, amit csak egy nő tud elvégezni, de ettől még elsősorban ember marad, nem? Sőt, szabad, magyar állampolgár marad, nem? Ha fenyítést kap azért, hogy nem szül, ha büntetik, mert hozott egy olyan döntést, ami csak rá tartozik, akkor megszűnik szabad lenni. Tehát azért szül majd gyereket, hogy fenntartson egy társadalmat, amiben a nőknek majdnem kötelező gyereket szülni a szabad társadalom fennmaradásának érdekében. Éritek, ugye?

Népesség kérdése. Most már hivatalosan sincs tíz millió magyar ember, kicsiny hazánkban. TE ATYA ÚR ISTEN! Most mi lesz velünk? Azonnal vállaljon mindenki hat gyereket. A hajléktalanok ezrei és a munkanélküliek százezrei is! Gyerünk! Most! Nem viccelek! Azonnal tessék beleszülni egy vagon gyereket a nyomorba. Kit érdekel, hogy a poronty nem fog rendesen enni, inni, nem lesz kitanítva, a frusztrált apu és anyu bántalmazásai miatt nagy eséllyel bűnöző lesz, s előbb utóbb alkoholista munkanélküliként végzi? Az a lényeg, hogy papíron meglegyünk még pár millióan, mert akkor biztos megnyerünk valami olyan versenyt, amiről csak kevesen tudnak. Kíváncsi vagyok, hogy mi lehet a fődíj.

Kevesen vagyunk, el fogunk fogyni és mind kihalunk. Amikor eljön az a pillanat, hogy tényleg elfogy a magyar, akkor le merném fogadni, hogy még mindig a lakosság egyharmada munkanélküli lesz. Abban a pillanatban, hogy minden élő magyar ember számára van egy hely, amit otthonának nevezhet, s az nem egy kartontoboz, vagy egy sátor; és minden dolgozóképes magyar ember számára van olyan munkahely, ahonnan csak saját hibája okán rúghatják ki… na akkor térjünk vissza arra a kérdésre, hogy mindenki vállaljon még hat gyereket. És akkor se az állam mondja meg, hogy ki, mikor és mennyi utódot hoz a világra.

Nézzük a populáció kérdését globálisan. SOKAN VAGYUNK! Rohadt sokan. Ha fele ennyi ember élne, sokkal jobb körülmények között élne az átlag és a környezet sem lenne a teljes megsemmisülés szélén. A hagyományos háború igenis hasznos dolog, mert ez az egyetlen módja annak, hogy csökkentsük az emberi faj túlszaporodását. Hála a nukleáris fegyvereknek, már a háborúra sem számíthatunk, mert ha kitör a harmadik VH, akkor megszívjuk, de úgy globálisan és véglegesen. A tény a következő: az emberi faj irtózatosan szapora, a hím a nap bármely szakában, egész évben, kész megtermékenyíteni a nőstényt. Ha ezt kombináljuk azzal, hogy az ember az egyetlen olyan állatfaj, ami magasan szarik a környezetére, s a természet egyensúlyára, akkor máris kész a katasztrófa.

A fejlődésünk, az agyunk, a biológiai és genetikai képességeink az állatok fölé emeltek minket, mi pedig ezt úgy használjuk ki, hogy kiírtjuk az állatokat és megsemmisítjük a saját környezetünk. Bámulatos! Elképesztő! Csodálatos, csak mintha egy logika nevű dolog hiányozna belőle. Vagy nem is logika, az túl megfoghatatlan fogalom. Egyezzünk meg abban, hogy a józan ész, az életben maradás iránti igény hiányzik a cselekedeteinkből. Viszont lássuk be: kit érdekel, hogy az ük-ük unokája majd csak gázmaszkban léphet az utcára? Ha egyáltalán lesz még utca, vagy társadalom. Csak az a lényeg, hogy 12 ükunoka szülessen, akik majd egyenként 12 gyereket vállalnak, mert akkor legalább nem fogy el a magyar és lesz kivel nézni a halott világot, a bunker ablakán át.

(Megjegyzés: Elnézést, hogy a téma nem a legaktuálisabb, már hétfőn kitettem volna ezt az írást, ha lett volna netem. De nem volt, hála a töketlen, használhatatlan szolgáltatómnak. Van még két másik megkésett írásom, azok is hamarosan kikerülnek. Az egyik egy olyan írás, amivel már régen adós vagyok.)Hozzászólás
Papa Papa
2010-09-18 19:04
Ha annak kéne természetesnek lennie, hogy egy idő után minden ember útódra vágyakozzék, akkor ez a vágyakozás jelentkezne is. Egyáltalán mi a természetes emberi viselkedés a mai világban? Létezik egységes séma, ami alapján az emberek működnek? Van olyan szituáció, melyben az emberek mindegyike ugyanazt a döntést hozná meg?
Az ember megölt minden természetességet és pontot tett az evolúció végére. Annyian vagyunk és annyi félék, hogy mára már semmi sem természetes. Jó lenne, ha mindenki vágyna arra, hogy utódot kreáljon és értelmes embert neveljen a gyerkőcből? Biztos. Ettől függetlenül nem mindenki vágyik erre. Ahogy olyan emberből is bőven túl sok van, aki ugyan vágyik gyerekre, vagy talán már van is neki, de igazából nem kellene, hogy ő nevelje fel. Gondoljunk csak a temérdek bejelentett és a még több be nem jelentett, családom belüli erőszakra. A gyermekbűnözés sem azért van jelen, mert az ember gonosznak születik, csak időközben néhányan megváltozunk.
Az emberek többsége minden nap döntések sokaságát hozza meg, néha teljesen értelmetlenül és logikátlanul. Talán éppen ez az egyetlen emberi tulajdonság, ami az egész fajra jellemző, mondhatni természetes. Nem kell senkit sem arra ösztönözni, hogy legyen gyereke. Ha úgy érzi, hogy kell neki egy, hát lesz neki egy. Az állam annyit tehet, hogy bemondja a médiumokban, hogy "Hahó, ha esetleg szeretnétek gyereket, az úgy jól jönne". És persze anyagi támogatást is ajánlhat. Innetől magánügy, döntés kérdése. Viszont soha, senki se szüljön gyereket azért, mert támogatást kap érte, vagy mert büntetik, ha nem szüli meg (egyelőre az előbbi esetre lehet bőven példát találni, de talán az utóbbi is elterjed majd).
PetiX PetiX
2010-09-18 14:03
jobb körülmények között gondolom többen vállalnának gyereket is
Conquistador Conquistador
2010-09-17 21:42
nem teljesen értek egyet. nyílván nem így kell ezt tálalni, bevezetni, sarkallni, de a lényeg azon van, hogy vegyük rá az embereket a gyerekvállalásra. nem azért mert fogyunk, hanem mert ez a természetes, nem a karrier, álmok stb-stb. egy ideig lehetnek azok, de valamikor annak kéne természetesnek lennie, hogy az ember utódot neveljen.
szóval ez az adó erős túlzás, de pontosításokkal, tovább gondolásokkal jó irányvonal lehetne.
*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!