The Pacific – A hős alakulat 5. rész

Írta Papa Dátum 2010-04-12 20:55 Hozzászólás 0 Olvasta 2569 | Rovat: Zene / Mozi »

Éééés Ennyi! Mondaná a rendező egy-egy jelenet sikeres felvétele után, és mondom most én is, amidőn úgy döntöttem, hogy befejezem az ismerkedést a The Pacific-kel. Indoklás a továbbiakban.

Legújabb epizód. Elindul a narráció, a visszaemlékezések. Mesélnek a veteránok egy pokoli szigetről. Oké, ez lemegy, lemegy a főcím is (ami hiába jó, ötödjére teljes hosszában látni már bizony unalmas), kezdődik az epizód. Eltelik max két perc és az egyik főszereplő már keményen dugja a csajt, aki két perce szerepel a sorozatban és eddig egy mondata volt. Na itt hagytam abba az egészet. Ennyi. Eddig sem kezdtem megkedvelni a karaktereket, de most betelt a pohár. Nem érdekel. Nem vitatom, hogy ez egy jó sorozat. Biztos az, de engem nem érdekel. Ennyi.

Mindenki nézze meg nyugodtan, valószínűleg sokaknak tetszeni is fog, de én már nem vagyok hajlandó egy perccel sem többet áldozni az időmből (melyből sok van) egy olyan sorozatra, melyben egyetlen karakter sem érdekel, és noha az életen alapul a története, mégis úgy érzem, hogy botrányosan rosszul van megírva. Nézzétek meg inkább az Avatar: The Last Airbender első három részét. Az alatt a hatvan perc kötődni lehet a bemutatott karakterekhez. A The Pacific-nek nem sikerült ezt elérni nálam ötször negyven perc alatt sem.


Hozzászólás
A cikkhez még nem érkezett hozzászólás. Legyél Te az első!

*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!