Mellbevágó reklám

Írta Pactolous Dátum 2010-02-01 16:29 Hozzászólás 3 Olvasta 1727 | Rovat: Fun »

Sokan a mumust látják manapság a reklámokban, hirdetésekben: manipuláló, agykontrolláló ördögi üzenetek, egyenesen a Sátántól, amik arra veszik rá a gyanútlan lakosságot, hogy például tejet vegyenek. Szó se róla, van némi igazság – valahol, mélyen – ezekben a véleményekben. Ugyanakkor vannak olyan reklámok is, amiken csak röhögni tud az ember.

Ilyet kaptam a napokban egy törzsolvasónktól (kösz Gábor!), és hát először, meg kell, hogy mondjam, el is kerülte figyelmemet a lényeg. De lássuk csak a képet, utána rátérek kérdéseimre, elképzeléseimre.

Beszéljünk akkor a lényegi feliratról, a „Kettőt fizet, hármat kap” akcióról. Nem igazán tudom mire is vonatkozik. Kettő mellet fizetek és hármat kapok? Merre van ez a klinika, Csernobil közelében, netán Pripjatyban? Legalább megválaszthatom hova kerüljön a harmadik mell, vagy az is a meglepetés része? De nem, ez magyar kirendeltségűnek tűnik. Akkor családi kedvezményeket képzelek el: viszem a feleségem és a lányom, drágámnak mindkét mellét megcsináltatjuk, lányom meg ajándékba megnagyobbíthatja a bal cickóját. Jól hangzik nem?

De vonatkoztassunk el a mellek számbavételéről (hupsz ez rosszul jött ki). Lehet, hogy személyekre értették: a harmadik embernek már ingyen feltuningolják az ütközőket. Ezt azért tartom elképzelhetetlennek, mert soha a büdös életben nem találnék 3 olyan embert a családból, akinek mellnagyobbításra van szüksége, vagy ha találnék is, nem tudnánk eldönteni kié legyen az ingyenes turbózás.

Lehet, hogy alkalomra vonatkozik? Végül is ki tudja, nem vagyok én sem orvos, lehet, hogy egy mellnagyobbítás 3 látogatásba kerül, és így máris értelmet nyer a kiírás. Bár nem tudom elképzelni a szitut (illetve el):
- Jól Marika, akkor most haladtunk 2 centit, jöjjön el holnap is, és megígérem, meglesz a 6 centi is!
- Ó, köszönöm, doktor úr!
- Addig is óvatosan a lengőajtókkal és a fekvőtámaszokkal, hasra ne feküdjön, még vészhelyzetben sem, mert minden eddigi munka kárba vész!


Mellesleg (jajj már megint) ami nekem először feltűnt, az is érdekes. Lejjebb olvasható az, hogy: „Az **** világszerte a természetes mellnagyobbítás egyik legjobb módszerét kínálja”. Mi az a természetes mellnagyobbítás? Addig dörzsölik még nagyobb nem lesz? Máris jelentkezem orvosnak! Vagy rajzfilmes-foghúzásos módra kötelet kötnek a mellbimbóra és jól megrántják? Úgy lesz igazán feszes a cickó! De kérdem én, manapság már nem számít természetesnek egy plasztikai beavatkozás? Már ajándék is lehet a mellnagyobbítás. Elesik a szomszéd Jolán a biciklivel az utcában, másnap már melltartót kell vennie mert nagy a sár odakint.

No de ne szívjuk mellre (ez nem igaz!), én őrzöm ugyanis a természetes mellnagyobbítás titkát. Nem egy nagy kunszt, a legtöbb anyuka már átesett rajta. Elmondjam? Szüljön gyereket! Ha lehet többet! Garantáltan megnő a melle! Most pedig kérem utalja át a pénzt a Pactolous Mellnagyobbító Klinika számlaszámára, még most, amíg tart a 100 ezret kérek 500-at kapok akció!


Hozzászólás
PetiX、 益田 PetiX、 益田
2010-02-03 08:09
marketing :D
Pactolous Pactolous
2010-02-01 21:12
Mondasz valamit, erre nem is gondoltam :) Lehet, hogy ez van a kisatírozás alatt. Mondjuk nekem az is új, hogy egy krém megnöveli a melleket :)
PetiX、 益田ペテPetiX、 益田ペテ
2010-02-01 20:49
Feltételezem ez valami krém vagy valami hasonló cucc lehet, amit tubusokban árulnak és egy valószínűleg nem elég belőle; de akkor is elég viccesen jött ez így ki.
*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!