Vakrandi

Írta Tündi & Pactolous Dátum 2009-11-29 22:55 Hozzászólás 1 Olvasta 2878 | Rovat: Irodalom »

Bakker. Már hat óra! A tegnapi party aztán ütős volt. Anyááám, az a kiscsaj, de szörnyen béna volt az éjjel. Ki kéne rúgnom az ágyból, mire visszaérek a másikkal. Hú a francba, ez nem is az én lakásom! Remélem dögös a csaj, mert ha kamuképeket adott meg, ma is inkább zsebhokizom. Üres üvegek mindenütt, hogy lehet ennyit vedelni?! Jah…Tudom. Wow, de szörnyen piros a szám, szétharapta ez a kis kurva? Mint a múltkori cápás filmben. Anyám, hörgött ám a pasi, mikor elkapta, huhhúúú, nem semmi. Talán virágot is viszek. Nem a pasi sírjára, hanem a csajnak. Merre van itt a zuhany? Nah végre, ez az… Gyorsan, mielőtt felébred a kiscsaj. Jó forró víz, igen. Hmm, borotva? Nincs? Óh, azok a sima női lábak! Végigszántsam az enyémet is? Jaj ne, felébredt! Hallom! Nincs mese, megdöntöm még egyszer, aztán irány a másik.

Hú bakker, jól emlékeztem, ez a csaj szörnyű. Inkább nézem a Cápát. Nah irány a kávézó. Skizella83 már vár! Akkor vegyek virágot? Jaj ez a balek meg mit bámul rám ilyen hülyén. Néha utálom az embereket. Még jó, hogy itt áll a kocsim. Francnak van kedve metrózni. […] Nah végre itt. Hajrá Skizella!
***

Na végre! Hat óra, ideje készülődni, különben elkések! Már így is olyan ideges vagyok, a fejem majd szétreped! Jajj, de izgulok! Vajon tetszeni fogok neki? Á, a legszebb ruhámat veszem majd fel, és akkor nem lesz semmi baj! Kicsit ki is gombolom a felsőm, biztos, ami biztos. Mi is a neve, el ne felejtsem! Gontar_76, azt hiszem. Melyik parfüm illene rám? Mennyi alapozót használjak? Vegyek fel bugyit? Ááá, túl sok kérdés, el fogok késni!!! A lábamat is meg kéne borotválni, még a végén azt hiszi férfi vagyok! „Ott” is lehet le kéne nyirbálni ezt-azt, a legutolsó randimon a pasi hallani vélte Tarzan kiáltását a lábam közéből. No, akkor gyorsan munkára!

Remélem, vesz nekem virágot, szeretem, ha egy srác figyelmes! Úgy látom eltaláltam a ruházatom és a sminkem, mindenki engem bámul! Jól van, jó este lesz! Ott egy taxi, azt gyorsan el is kapom! A francnak van kedve metrózni! […] Megérkeztem! Ott van az asztalnál! Gontar_76!Néhány perc néma csönd után pincér lép az asztalhoz:
- Uram, megkérném, hogy távozzon!
- Elnézést, de miért is? Nem értem!
- Ember, nézzen már magára! - rámutat a szemközti falon lógó hatalmas tükörre. A férfi megkövülten nézi saját, pirosra festett ajkait, ingjére húzott, mélyen dekoltált ruháját, feltűzött haját.
- Legalább virágot hoztam…


Hozzászólás
Papa Papa
2009-11-30 09:28
áááááááááááááááááááááááááááááh! Ez hatalmas! :) Így délelőtt, a gép előtt kissé kialvatlanul ülve még inkább :) áh! fáj :)
*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!