MELLesleg

Írta Lepke Dátum 2009-10-08 21:31 Hozzászólás 3 Olvasta 1608 | Rovat: Elmélkedések »

Plasztikközpontú világunkban már meg sem lepődünk azon, ha egy-egy celeb úgy gondolja, hogy ezentúl nem élet az élet kétszer akkora mellek nélkül, mint ami eddig volt.
Ez két szempontból is nagyon káros, egyrészt azért, mert a fiatalok körében véleményformáló szerepük van, másrészt pedig azért, mert nem véletlenül teremtődtünk úgy, ahogy. Szerintem a természetes folyamatok visszaállítása (pl. botox) és a természetellenes cselekvések (pl. szilikonmell) sem helyesek, habár a média itt is élen jár abban, hogy támogassa a műanyag nők létezését.

Sokáig példaképként tekintettem Miló Viktóriára, hiszen ő volt az élő példája annak, hogyan lehet egy kis mellekkel megáldott bokszoló hölgy nagyon nőies. Akárhol jelent meg a médiában, nagyon ügyelt arra, hogy az öltözködésével és a személyiségével is megragadja a férfiak fantáziáját.

A minap azonban az egyik riportműsorban bemutatták, hogy milyen boldog az új szilikonmelleivel az előbb említett Miló Viktória. A riport részletesen taglalta, hogy Viki majd az új melleivel végre szerez maga mellé egy férfit, és azt is megmutatták, hogy a jövőben hol kap majd helyet az illető a bokszolónő lakásában. Sütött a beszélgetésről, hogy Viki már teljesen el van keseredve amiatt, hogy nincs barátja, és úgy gondolja, hogy nagyobb mellek megoldást jelentenek a problémáira.

Ugyanez a kétségbeesés figyelhető meg Nagy (EML)Ő Anikó nyilatkozataiban is, aki hol nagyobbíttatja, hol kisebbre veteti a melleit, de mindenképpen ezektől várja a megváltást.

Szerintem egy nő vonzósága nem a mellmérettől függ, hanem attól, hogy látszik, hogy elfogadja magát, és kibékült azzal a testtel, amit neki szánt a sors. A mellekről pedig annyit, hogy teljesen mindegy, hogy mekkora, ha egy férfi igazán szeret, nem akad meg a centimétereken. Valamint sokszor hallottam már azt is, hogy mindegy, hogy kicsi vagy nagy, a mell az mell, és a férfiak odavannak érte, akármilyen is.

Remélem eljön még az az időszak, amikor nem lesz majd Miss Plasztik szépségverseny, és újra a természetes nők lesznek „divatban”, akik a természetes formákat és a nőies kisugárzást fogják népszerűsíteni.


Hozzászólás
Papa Papa
2009-10-10 21:46
Hát Adri... én meg vagyok elégedve veled, ha ez számít valamit :)
És ha azok a srácok most látnának, már nem mondanának ilyesmit, mert az álluk valahol a földön lenne a látványtól. :)
Adri Adri
2009-10-09 10:12
Jó a cikk, ez a téma tényleg naponta foglalkoztat kb minden nőt.Hogy miért?Mert a média ránk kényszeríti: akaratlanul is összemérjük magunkat az ideálokkal.Szomorú tapasztalataim szerint, sajnos a fiúkra bizony hatással van a média tökéletes nő-képe.Csak egy történet: 14 éves lehettem, már gimibe jártam.Barátnőm "meg volt áldva" bőven melltájékon, én viszont akkor kimondottan kis mellű voltam (és azóta se vagyok egy Pamela Anderson).Egy fiú (persze a suli menő sráca) a villamosmegállóban odajött egy haverjával a közelünkbe, rám nézett és fennhangon odaszólt a haverjának:
-"Hé szerinted annak a csajnak hol a melle?"
-"Biztos odaadta a barátnőjének".-válaszolta és hangosan röhögtek.
Nem az számított milyen menő a srác, az utcán, mindenki hallhatta az ő véleményét, és persze úgy éreztem mindenki a mellemet keresi a tekintetével.Maradandó nyomot hagyott bennem.
Azóta sem vagyok megelégedve magammal, de hiszek abban, amit Lepke leírt és elvből sem műttetném meg magam.Ha egyszer én lehetnék a példakép, médiaszemélyiség, vagy énekesnő vagy akárki én épp ezért nem műttetném meg a melleimet, mert szeretném, ha a fiatalabbak végre ellenpéldát is látnának, hogy ne minden kismellű nő, lány érezze magát rosszul.Remélem nem lennék sokáig egyedül!
Másfelől persze nem valószínű, hogy kielégítene (mármint az igényeimet!:))egy olyan pasi aki csak a mellem miatt szeret...
Papa Papa
2009-10-08 21:39
Teljes mértékben egyet kell, hogy értsek! Nőiességében magabiztos nőnél szebb nincsen! Sokan mondják, amolyan sablonként, hogy a kisugárzás a fontos, de ez így igaz! No és persze nem csak a kinézetben, hanem a viselkedésben is illik egy nőnek nőként viselkedni. Például ha úgy káromkodik, mint egy kocsis, hetente legalább egyszer tökérszeg és úgy füstöl, mint a gyárkémény... hát akkor maximum ágymelegítőnek jó, abból is csak a rosszabb fajtának!
*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!