Amerikai rendőrök és a Wii Bowling!

Írta Papa Dátum 2009-09-24 10:07 Hozzászólás 1 Olvasta 1736 | Rovat: Fun »

A keddi napon a Polk megyei rendőrök közül tizenhatan kiérkeznek egy házhoz, ahol drogot és fegyvereket keresnek, s bizony találnak is. Azonban találnak egy Nintendo Wii-t is. Hol ezzel a gond? Az a továbbiakban kiderül!

Szóval a rend éber őrei bekapcsolták a tévét, és a konzolt, talán abból a megfontolásból, hogy valami szupertitkos, terhelő bizonyítékot találhatnak rajta. Ez nem így történt, viszont arra majdnem mindannyian rájöttek, hogy a Bowling nem csak a valóságban, de bizony a Wii-n is remek szórakozás tud lenni. Ezért hát amíg ott tartózkodtak (kilenc órán át), néhányan a házat vizsgálták át, míg egy jó páran folyamatosan bowlingoztak. Az adófizetőknek ez a kis kiruccanás egyébként 4000 dollárjukba került. Hogyan derült erre a kis esetre fény? Nos, a már említett éber rendőrök nem vettek észre egy biztonsági kamerát, ami az egész ténykedésüket felvette. A videóhoz alant máris egy link, de annyit elárulhatok, hogy nem játszanak valami jól. Én már bőven eleget bowlingoztam a Wii-n ahhoz, hogy tudjam, az ő teljesítményük igen amatőr szinten mozog. Pedig volt kilenc órájuk gyakorolni!

Alant tehát a link, az amerikai NBC hírportál cikkével együtt. A videót úgy tudjátok lejátszani, ha a cikk melletti kis képre kattintotok a Video Gallery címszó alatt. Angol tudás ajánlott, hogy a kis összeállítást értsétek, de a képek annyira magukért beszélnek, hogy akár németszakosok is belevághatnak!

http://www.nbc-2.com/global/story.asp?s=11173624
Hozzászólás
Pactolous Pactolous
2009-09-24 11:53
Hmm... Szolgálunk és Wii-zünk? De hogy ugrálnak már örömükben :D Még, hogy a rendőrmeló unalmas...
*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!