Heti... khmm... Álomfejtő Papával

Írta Papa Dátum 2009-09-14 17:29 Hozzászólás 1 Olvasta 1567 | Rovat: Fun »

Igen, tudom, tudom. Maradjunk annyiban, hogy olyan világban élek, ahol a hét néha jelenthet egy hónapot. Vagy többet. Vágjunk inkább gyorsan bele.

F:

Az álomkép Meghatározása Papa különvéleménye
Fagott finomkodás; úgy akarsz hódítani, hogy távolságot tartasz naná! Próbált már valaki úgy közel kerülni valakihez, hogy közben fagotton játszott? Lehetetlen!
Fagyasztott étel vonzódsz a szenvedéshez most már tudjuk, hogy minden belevaló mazochista mirelit csirkével álmodik! Vagy pizzával.
Fakanál levegőben repülő fakanál női álomban huncut gondolatok, férfiálomban még huncutabbak kell magyarázni valakinek, hogy a levegőben repkedő fakanál (vagy népiesen fákánál) miért huncut?
Fánk lekváros fánk anyagi befektetés egy szerelmi terv megvalósításához hát azt tudtam, hogy a gyémánt a nő legjobb barátja, de akkor ezek szerint jobb ha lekváros fánkkal próbálkozok.
Favágó veszély, ellenséged úgynevezett öv alatti támadása favágó. Fejsze. Öv alatti támadás…
Fej ha a fejed megfordul a nyakadon és hátrafelé néz: alattomos ellenség vagy épp aznap láttad az Ördögűzőt.
Fejni nehezen megszerzett érdemek erre… nincs mit mondanom
Fejsze intrika, rosszindulat igen, egy fejszével a kézben nehéz pozitív kapcsolatba lépni egy emberrel
Felborulni (autóval) csalódás; olyannak hittél, aki becsapott mondjuk amikor a kereskedő azt mondta, hogy a kocsiban jó a fék!
Felháborító dolgot álmodni csillapodj le, talán nem is olyan felháborító, amiről álmodtál! említettem már, hogy a könyv szerzője milyen okos, és milyen segítőkész, hogy milyen vaslogikával van megáldva? Nem? Helyes
Feltámadt ember régi vágyad megvalósul hát… George Romero filmjeiben nem így van…
Fillér kis ajándék egy fillérnél tényleg nehezen lehet kisebb ajándékot találni
Finnország nem hagynak békén, nyugalomra vágysz; úgy érzed nincs magánéleted Leave Finland alone!
Földrengés elszakadás egy megszokott helytől igen, a földrengés abban a legjobb, hogy elválasztja egymástól a házakat, városokat, kontinenseket…
Franciaország értékes ajándék na pont a franciákra nem tudtak volna kitalálni valami sértőt?
Fúró praktikus észjárás ha nem tudod kikerülni, fúrj rá lyukat és menj át azon!
Fűtőtest túlontúl is „korszerű” felfogás a családról, a társas kapcsolatokról azt hiszem ez teljesen egyértelmű párhuzam, szóval nincs mit magyarázni!


Noh, azt hittem hosszabb lesz az „F” szekció, de visszatérésnek legyen ennyi elég. Álmodjátok hát most egy hétig azt, hogy Franciaországban, fakanállal lekváros fánkot készítetek, miután fúrót vettetek, s közben az utcákon zombik mászkálnak! Szép álmokat!

Hozzászólás
Pactolous Pactolous
2009-09-14 17:55
A fejés teljesen egyértelmű: tudod mekkora akaraterő kell ahhoz, hogy megfogd azt a... tőgyet? Szóval a jó fejőképesség egy nehezen megszerezhető érdem :)
*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!