A jövő Megasztárjai?

Írta Adri Dátum 2009-08-26 20:12 Hozzászólás 2 Olvasta 8312 | Rovat: Zene / Mozi »

Hogy boldogulnak a Megasztár 4 felfedezettjei? Fél évvel a műsor vége után néhányuknak beindult a karrierjük, mások – egyes esetekben remélhetőleg- süllyesztőbe kerültek. Kinek mit sikerült elérnie? Íme egy rövid összefoglaló az első klipekről.

Először is vegyük sorra – feledhetőségi sorrendben - kik azok, akik bejutottak a produkció negyedik szériájába!

Azok számára, akik olvasták a Döntőről írt kritikámat nem meglepő, hogy Balogh Imrét és Szecsődi Károlyt abba a csoportba sorolom, amit akár az „egyáltalán mit kerestek a Megasztárban?” névvel is illethetnénk. Röviden és tömören: egyszerűen nem volt meg hozzá a hangjuk (és egyenlőre legyen is róluk elég ennyi).

A második csoportba sorolom azokat, akiknek véleményem szerint megvolt a hangjuk, karakterük, tehetségük ahhoz, hogy elérjenek valamit, azonban mégsem hallunk róluk, legalábbis saját lemez és dalok tekintetében. Ellenben néha megjelennek a bulvársajtóban, a tévében, esetleg a „nyuszis magazin” címlapján, de ez már más tészta. Hogy kikről beszélek? Ásós Attila „Pacsirtáról”, akinek - a Megasztár portálja szerint már a döntőbe jutáskor saját dalai, és környezetében elismert sikerei voltak -, mégsem sikerült olyannyira szárnyalnia, hogy belépést nyerhessen a hazai zenei élet „nagyszínpadára”. Ide tartozik még Nkuya Sonia, aki egyenlőre hangjával nem, de erotikus fotóival kápráztatta el rajongóit. Legalábbis a férfiakat biztosan.

Mielőtt rátérnék –a youtube.com internetes portálon megjelenő klipek látogatottsága szerinti –közönségkedvencekre, illik említést tenni azokról az énekesekről, akik A döntőben elhangzott dalok címen adták ki első lemezüket. Ők – minden kommentár nélkül (hiszen mégsem saját dalokról beszélünk, az előadásmódon pedig úgyis javított a stúdió) - Tóth Lüszi, Lakatos Krisztián és Fekete Dávid (Dávid azonban új dallal is debütált).

Most pedig lássuk kik azok, akik a leginkább foglalkoztatják a közvéleményt! Nguyen Thanh Hien, Bencsik Tamara, Király Viktor és Fekete Dávid. Ők már saját dallal debütáltak a magyar zenei piacon. A fogadtatás meglehetősen vegyesnek mondható - legalábbis a hozzá-, illetve beszólásokat olvasva: a nemes egyszerűséggel megfogalmazott és meglehetősen általános véleménytől - miszerint a „magyar zene szar” - a fanatikus rajongók már-már elcsépeltnek mondható „szerelmes vagyok a hangjába” hozzászólásokig terjed a skála.

[1] [2] [3] [4] [5] (5/1)


Hozzászólás
Adri Adri
2009-08-26 22:31
Köszi.
Amúgy most, hogy visszaolvastam valóban túl kesztyűs kézzel (tollal-vagy ezen logika szerint billentyűvel?) bántam velük (és itt-ott fellelhető néhány hiba is ehhe:P).Na majd legközelebb megkapják vagy nem? Ez csak rajtuk múlik:)
Conquistador Conquistador
2009-08-26 21:10
én pozitívumot nem nagyon látok a számokban, egyet kivéve,bár az nem tudom mennyire tartozik ide: Hien szeme,na az megfogott. amúgy szerintem a legtöbbjük süllyesztő, ugyanúgy mint az előző szériák élharcosai. az írás viszont korrekt, jól összeszedett.
*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!