Hát ez szopás!

Írta Pactolous Dátum 2009-08-11 23:13 Hozzászólás 4 Olvasta 2253 | Rovat: Fun »

Csak semmi vulgaritás! Mindenki azon nyomban hesegesse el a perverz gondolatokat a fejéből! Sikerült? Én várok! Ha ez megvan, akkor gondoljunk az emberi élet gyönyörű kezdetére, az aranyos kisbabákra, és a gyermeknevelés csodálatos perceire! Nem sikerült, mi?

Gondolom mindenki számára világos, hogy a csecsemők, ha nem épp a szcientológia hívei, anyatejjel táplálkoznak. Ez roppant érthető, elég ha csak a csomagolásra nézünk. Az is logikus gondolat, hogy a gyerekeknek jót tesz, ha időben elsajátítják az alapvető felnőtt tevékenységeket (takarítás, mosogatás, sütés/főzés, egyéb rabszolgamunkák). Valahol ezt a célt szolgálhatták anno a játékbabák is. A gyereknek (nem osztom le nemekre, hiszen kissrácok is babázhatnak, demokrácia és liberalizmus van ám) van egy játszótársa, akire figyelnie kell, eteti, altatja, pelenkát kell cserélnie, mindezt úgy, hogy közben önfeledten szórakozik, és nem piszkál minket. Mint minden játék, a kis műanyag csecsemők is fejlődtek az idő haladtával. Akadnak sírdogáló babák, aminek a legfőbb célja a figyelemfelkeltés mellett az, hogy a szülőket a plafonra küldje: épp, hogy kinő a gyerek a zokogós korszakból, újra át kell élnie egy mocsok kis plasztikdarab miatt. Ha ez még nem elég, jött a Baby Born, a sírós-picsogós-könnyezős-bepisilős-bekakilós babával. Most már nem elég a hangzavar, még takaríthatunk is. Lehet ezt még tetézni?


Hogyne lehetne! Kreatív faj az emberi, mindig kifundál valami újat és szokatlant, de nem feltétlenül királyat. Az eddigi játékbabák hol tértek át a realizmus talajára? Az output, azaz a kivitel területén. Fordítsuk meg a dolgot, térjünk át az inputra, hisz szegény babának amúgy ennie is kell valamit, hogy legyen terméke. Igen, és most már gondolhatunk a címre! A szoptatás! Azért semmi horrorisztikus dologra nem kell gondolni, nem vákuumos, bélrendszerrel rendelkező bébik lebegjenek a szemünk előtt. Mindössze egy felcsatolható műemlőre, amit a pici baba szépen szájba vehet és élvezhet. Szünet!


Remélem a kis szünet megtette a hatását, tessék csak a képekre, vagy a videóra sandítani, ha nem vagyunk eléggé vizuálisak. Túl sok kommentárt nem tudok fűzni a Bebé Glotón termékhez, inkább tekintsünk a jövőbe, hogy mik várhatók, hova fog fejlődni a játékbaba biznisz? Vannak akik a folyamatok lemodellezését várják az ipartól, azaz lehetne felcsatolható művagina, amin keresztül kijöhetne a kisbaba. Ez azért már a gusztustalanság határát súrolja, pláne ha belegondolunk, hogy ezek a gyerekeknek készülnek. Úgyhogy a műszülés előtti műtevékenységek boncolásába most nem mennék bele, nem kell nekünk a mű vész… bocsánat. Szóval, abszurd, még a végén tényleg az lesz, hogy az oviból a kislányunk azzal állít be, hogy a Zolika végre felcsinálta, de nem hajlandó fizetni a gyerektartást.


Nem hagyhatjuk figyelmen kívül a nevelő célzatot, de akkor is felmerül a „nem korai ez még egy kicsit?” illetve a „de ez akkor is bizarr” no meg a „mi a f…!!!” gondolatsor az épeszű ember fejében. De most tényleg: ez jó dolog vagy aberrált? Nem kéne meghagyni a magyarázat lehetőségét a szülőknek? Úgyis leutánozzák a mozdulatsorokat a fiatalok, akkor meg már nem mindegy, hogy felcsatolható műcici nélkül vagy nem? Üzleti szempontból persze nem, hisz így is lesznek akik poénból megveszik. Lehet, hogy az ő utódaik előnnyel indulnak majd a gyermekvállalás terén? Szemét lányok! Milyen jól szórakoznak, én meg mehetek vissza matchbox-ozni!


Hozzászólás
Papa Papa
2009-09-02 17:26
Nos, igen. Amikor az ember azt hinni, hogy nem lehet sokkal lejjebb süllyedni, akkor jön a rúdtáncos baba! Édes istenem, ha ezt nem pedofiloknak készítették, akkor senkinek. Nagyon durva!
Anita Anita
2009-09-01 12:21
ez durvább:
http://homar.blog.hu/2009/09/01/ujra_tamad_a_kromrudtancos
Timcsy Timcsy
2009-08-13 09:51
Aztaaa :O Én egy régi ósdi babával is bőven beértem anno, amelyik nem csipogott mint ez, és enélkül is imádtam vele játszani! (na jó azért pelenkáztam ám) Csodálkoznak mért van annyi aberrált gyerek és fiatal hát ezért :S :S :(
PetiX PetiX
2009-08-12 20:56
ez mekkora szopás télleg :D
komolyan mást már nem tudank kitalálni?
*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!