PenguinShit - Új oldal gamereknek

Írta Pactolous Dátum 2009-08-11 11:57 Hozzászólás 0 Olvasta 1474 | Rovat: Hírek »

Nagy örömömre szolgál bejelenteni, hogy új oldal indult a Tivadar alapította Darhmedia által. Igaz, ehhez a honlaphoz nincs közöm, de legalább annyira nyitott az új írásokra, mint mi (illetve majd, mint ahogy mi leszünk egy kis ráncfelvarrás után). A Dante által szerkesztett PenguinShit elsősorban a PC-s játékosoknak szól, de természetesen az új érdeklődők is felnézhetnek néha, hogy hol tart most az ipar.

A PenguinShit, mint már említettem, a játékosokat kívánja informálni, és informálásra buzdítani. Egyelőre még csak a hírek közül lehet böngészni, a Teszt-szekció még fejlesztés alatt áll, azaz teljes bemutatót még nem lehet olvasni játékokról, de legyen mindenki türelmes.

A saját tartalmak beküldése igen egyszerű: csak regisztrálni kell az oldalon, és az Írások menüpontot választva máris mehet a menet. A felület egyszerű szövegszerkesztői alapokon nyugszik, szóval nem szükséges semmilyen bonyolultabb háttérismeret. Az így beküldött írományokat ezután Dante átvizsgálja, hogy minden rendben van-e, esetleg néhol belejavít, és máris kikerül az éterbe. Egyszerű nem?

A PS elstartolásával itt a Pactolous-on, az eddig eléggé hanyagolt Játék rovatot ezennel halottnak nyilvánítom: nem is illett az oldal profiljába, és nem is igazán foglalkoztunk vele, az összes erre fordított energia inkább a PS felé irányuljon, a Pactolous-ra meg mehetnek az eddig megszokott műfajú és témájú szösszenetek.

Mit írhatnék még? Aki gamer de nem követi mindennap az eseményeket, és nem nézegeti a nagyobb játékportálokat, azok vigyázó szemüket a PS-re vessék! Akik képben vannak, azok is! Szerintem szívesen veszik a pozitív kritikákat. Aki nincs oda a játékokért, az esetleg érdekességképpen kattoljon a site-ra, hátha talál majd valami érdekeset. Á, mit ragozom túl? Kattintson mindenki a képre, MOST! :)Az oldal elérhetősége oldalt is megtalálható a Partnerek szekciónál


Hozzászólás
A cikkhez még nem érkezett hozzászólás. Legyél Te az első!

*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!