Dinoszar!

Írta Papa Dátum 2008-05-04 17:58 Hozzászólás 2 Olvasta 1925 | Rovat: Öt perc Papával »
Cimkék: 5, Öt, perc, szar

Volt ma már szó dinoszauruszokról, volt már anyázás is. Ám most e két dolog összekapcsolódik! Gyengébb idegzetű olvasóink forduljanak el, mindenki más meg kösse be a biztonsági övet... ez durva menet lesz!


Az „Öt perc Papával!” egy speciális, hetente megjelenő rovat. Koncepciójában nem tér el a többi írástól, ez is egy hírre vagy eseményre reagál. Az eltérés abból áll, hogy itt Papa (aki ÉN vagyok) szabadjára engedi azt, amit egyesek úgy emlegetnek: „A mocskos pofáját!” Egyfajta heti gőzkiengedés, ami nem egy orbitális fingás keretében történik! Ilyenkor, hetente egyszer, elhagyom kimért stílusom és jól megválogatott szavaim. Lényegében azért, mert a téma amit boncolgatok megkívánja, hogy így kezeljem. Csapjunk bele a mai lecsóba, aztán gyorsan törüljük meg a kezünket, mielőtt kommentelni kezdenénk.


Egy ohiói üzletember, egy New York-i aukcióban megvásárolt egy 130 millió éves, Jura korból származó, 160 ezer forintnak megfelelő összegű dollár értékű, dinoszaurusz ürüléket. A büszke tulajdonos nem árulta el… mihez… fog… kezd… várjunk csak egy kicsit! MI VAN?? WTF? Ezt nem hiszem el! Rosszul látok, de olvasni még tudok! Dinoszaurusz ürüléket, vagyis egy kis (vagy nagy) darab kiszáradt, megkövesedett szart! A gyengén látók számára SZART!!! Ebben az esetben a legmegdöbbentőbb, hogy DINO SZART! Most belemehetnénk abba hogy a társadalom vetületében mindez mit jelenthet, de akkor sem tudnám kiverni a fejemből, hogy valaki DINO SZART vett! Az egy dolog hogy a boltok polcairól általában mi is mérgező szarságokat veszünk le, esszük, vagy isszuk meg őket, de hogy már 130 millió éves SZART is a nyakunkba lehessen sózni! Hát azért ez már egyszerűen szánalmas! Nem hiszem el, hogy egy ember lehet annyira jómódú, hogy a pénzét DINO SZARRA költse!


Elképzelem ahogy a hatalmas ásatás közben az egyik régész felkiált: „Hé Joe! Ezt nézd meg! Találtam egy rakás T-Rex szart! Rögtön tedd fel az Ebayre!” Aztán amikor meglátják a prominens, híres aukciós házban, egyöntetűen kezdenek ujjongani: „Végre eljött az idő, hogy az emberek már a Dino Szart is megveszik!’ Aztán pezsgőt bontottak, úgy háromszáz éveset, és vér-orgiában törtek ki. És egyébként is! Hazaállít a csávó és örömmel mutogatja a műmelles nőjének, mondván: „Szívem, szívem, gyere gyorsan! Ekkora és ilyen drága SZART te még nem láttál!”


Már alig várom hogy megtalálják a latrinát, amibe Hitler szart az első VH alatt! Vagy azt a ruhát, amibe Da Vinci befosott, miközben a Mona Lisa-t festette! Esetleg a leplet, amivel Jézus a seggét törölte! Komolyan mondom, elrakom egyszer egy reggeli szarásom, hátha még sokat fog érni, úgy százmillió év múlva! Valami kis fartúró alien tutira nagy örömmel fogja megvenni! Egyébként aki szeretne venni DINO SZART, ami még elég friss, azt szívesen várom! A készleteim szinte kifogyhatatlanok!


Hozzászólás
Papa Papa
2008-05-06 10:29
Hogy nem vezetne sehova, azt erősen kétlem. Én pl egészen megnyugodtan mire ezt kiírtam magamból. :)
Sanyi a pilóta Sanyi a pilóta
2008-05-05 22:14
Az obszcén gorombaságod nem vezet sehova.
Szerintem ne tartsd meg, húzd le nyugodtan.
Bár... Ahogy érzed... Én mindig azt mondom... :D
*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!