Happy Születésday-t, vagy mi!

Írta Pactolous & Papa Dátum 2009-05-02 21:53 Hozzászólás 8 Olvasta 1680 | Rovat: Hírek »

Hát ezt is megértük. Hopp, háttal nem kezdünk mondatot! De akkor hogy kezdjük azt a mondatot, hogy 'háttal nem kezdünk mondatot'? Na mindegy, térjünk vissza a trágya. Egy évesek lettünk. Mármint nem mi, hanem a honlap.

Pedig, hogy indult! Először csak egy tárhely volt, ahonnan az én dalaimat le lehetett tölteni. Aztán fabrikáltam hozzá – az én kis HTML tudásommal – egy igénytelen, de a célnak megfelelő oldalkát. Szerencsére ez nem tartott sokáig, hiszen Tivadar mester felajánlotta segítségét, hogy egy sokkal jobb honlap születhessen meg. Túl sok „köszönöm”-öt kéne leírni, de tényleg köszönöm, nélküle nem tartanánk itt, és most például nem írnám ezt, hanem kint bográcsoznék én is.

Miért döntöttem úgy, hogy az én művésznevemet viselő honlap ne csak zeneletöltésből álljon? A jó ég tudja. Mivel újságírás szakirányon tanulok, kézenfekvőnek éreztem, hogy legyen már egy blogfélém. Csak én nem a boltbamenés fáradalmasságait vagy a magánéletem szövevényességeit akartam leírni. Aztán gondoltam, ne legyek már ennyire önző, akkor csináljuk már többen. Ekkor vontam be Papát és Anitát, majd a többieket.

Tényleg kik is tették még tiszteletüket írásukkal az oldalon? Lássunk egypár nevet: Conquistador, Timcsi, Adri, Pebble, Helgusz; egy-egy írás erejéig még Projeckt, Yusszuf és (Tiva)Darh is megnyilatkozott. PetiX pedig tényleg már annyit kommentelt, hogy tiszteletbeli íróvá nevezem ki. Vagy moderátornak. Úgyis olyan nagy a kommentforgalom.

Most, hogy lemorzsoltam a könycseppemet az arcomról, szeretnék köszönetet nyilvánítani mindenkinek aki valamilyen formában segítette a honlap működését. A következő egy évben sem fogunk lazsálni (na jó, de), szóval aki olvasgatni vágyik, kicsit szórakozni, ezmegaz, ránk számíthat.

Ja és végül: Boldog Szülinapot!

Pactolous

El sem hiszem hogy már egy éve működünk majdnem abban a formában, amit a kedves látogatók ma is láthatnak! Pontosabban elhiszem mert látom hogy az első írások egy éve kerültek fel, de ez érezhetően kevésbé szentimentális, mint amit ez az alkalom megérdemelne. Fennállásunk óta történt egy vagon dolog, sok amire már nem is emlékszem, ám azért van néhány amit mindenképpen ki kell emelnem. Kevésbé cizelláltan fogalmazva most a köszönetnyilvánítások jönnek.

Elsőként máris a mi felettébb tehetséges, szorgalmas honlapgyáros, rendszergazdás, nemistudompontosan még milyen, de király Tivadarunknak, aki nélkül most valószínűleg nem is lenne oldalunk. Köszönjük, hogy ilyen jól átlátható kis felületet hoztál össze számunkra, és bizonyára zargatni fogunk ha még valami számunkra megvalósíthatatlan őrültség eszünkbe jutna.

Másodsorban pedig az íróinknak, köztük magamnak, szeretném megköszönni hogy ha már egyszer van egy ilyen profi kis oldalunk, akkor segítenek nekünk azt feltölteni jobbnál jobb írásokkal! Külön köszönet Anitának, amiért felfedte hogy a Port.hu-ra kilinkelt filmkritikákat tömegesen fogják megnyitni, és ha végig nem is olvassák el, de azért az olvasottságot kellemesen megnövelik. Jól esik néha látni hogy egyik napról a másikra több tucat ember érdeklődik az írásunk iránt.

Harmadsorban pedig a szintén kihagyhatatlanok, az olvasók következnek. Tudom, talán nem túl hízelgő, hogy csak harmadikként említelek meg Titeket, Önöket, de azt remélem hogy érthető. Továbbá azt is remélem hogy ezentúl is velünk maradtok, olvassátok amiket írunk, és esetleg kommenteltek is valami szívderítőt (vagy valami negatívat) hozzájuk! Természetesen arra is megkérek minden kedves olvasót, hogy nyugodtan zaklassák barátaikat, családjukat, ismerőseiket a mi derék kis oldalunkkal. Szoktassunk rá minél több embert a Pactolous olvasgatására. Külön köszönet jár az olvasóink között PetiX-nek, akit ezennel megválasztok az elsőszámú, nem családtag, rajongómnak! Köszi hogy olvasol, igyekszem ezentúl is legalább olyan jókat írni mint eddig!

Negyedsorban… hmm… ez már tényleg furán hangzik, negyedsorban, úgyhogy ide már nem is jut eszembe semmi. Lezárásként pedig csak annyit, hogy remélem még legalább egy évig itt leszünk, frissülünk, javulunk (ha erre egyáltalán szükség van), és remélhetőleg hamarosan a világuralom is a miénk lesz! Khmm… az utóbbi inkább csak olyan személyes jellegű remény!

Boldog születésnapot, mi kis oldalunk, reméljük hamarosan már beszélni, járni, írni és olvasni is megtanulsz. Aztán majd jön az ovi, a suli, az egyetem… el kell kezdenem félretenni a keresetemből!

Papa


Hozzászólás
Tivadar Tivadar
2009-05-20 23:24
Boldog 1-et az uraknak! Ajándék majd látható formában érkezik. Nem torta azé menjetek a boltba önköltségen :P, annál jobb lesz. Kapnak az írók és a felhasználók is csak győzzétek kivárni, azé igyekszem...!
Papa Papa
2009-05-14 11:17
Amellett hogy örülök hogy írtál nekünk, és hogy olvasol minket, azért nem rejthetem véka alá hogy nem értem ez a komment miért ehhez a bejegyzéshez került... de mint mondtam: örülök hogy egyáltalán írtál.

A konkrét esettel kapcsolatban részemről csak annyit tudok mondani, hogy három éven át magasról tettem arra hogy mit csinálnak a hagyományőrzők (ők pedig nem tudnak az én létezésemről), s ez most sem fog megváltozni. Épp ezért erről a plakettes dologról sem hallottam soha, mert valszeg nem is kérnék ilyen plakettet soha! De azért örülök hogy megemlítetted, lehet hogy sokkal több olvasónkat érinti, mint azt én hinném.

További jó olvasgatást neked! És ha megint látsz valakit hányni a lángossütő mellett, akkor javaslom abból a sütőből ne egyél lángost :)
Plovdiv Plovdiv
2009-05-13 20:00
Jó kis vita oldal, ezért írok ide egy érdekes (nem a "Fantomtanár"-hoz kapcsolódó...bocsesz...) információt. Tehát: Nem igényelhet már egyetlen végzős nebuló sem gyűrű-plakettet, ha nincsen megkeresztelkedve...-Az, hogy eddig mindenki kapott (levelezős, nappalis, keresztelkedett, nem keresztelkedett...) az nem érdekes...-most már csak a keresztelkedettek kapnak ahogy már mondottam...A kérdésre, hogy miért van ez így, - az volt a válasz, hogy még lehet, hogy azt is felülvizsgálják, akik eddig kaptak, keresztelkedés nélkül...(naja...visszakérik, vagy mi?)-nyilván csak vicc kategóriás-érdeklődés-elhárítós válasz volt ez...- egyébként, nem biztos, hogy tartozni akar mindenki egy olyan közösséghez, amelynek némely (egyenruhás!!) tagja reggelenként tök részegen hányik a lángossütők mellett...vagy ez is az eskü része?-no ez is egy vélemény...-egy végzős...
Pactolous Pactolous
2009-05-08 15:22
Köszönjük szépen! És természetesen nem állunk meg, sőt, reméljük kisebbfajta újításokat is tudunk majd eszközölni :)
Emberke Emberke
2009-05-08 13:55
Üdv

nem rég kezdtem el olvasni "agyszüleményeiteket"
nekem nagyon bejöttek :D főleg a kritikák, csak így tovább :D
PetiX PetiX
2009-05-03 18:57
hm.. én köszi ^^
ja és ezek szerint még legalább egy évig fogom olvasni az agyszüleményeket ^^
Pactolous Pactolous
2009-05-03 16:52
Sört, töménnyel, valakinél, hétvégén? :)
Conquistador Conquistador
2009-05-03 12:54
óje. mikor és mitiszunk?
*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!