(nincs cím)

Írta Pebble Dátum 2008-09-29 20:24 Hozzászólás 2 Olvasta 1567 | Rovat: Irodalom »

SOSEM
kértelek, hogy változz meg. Csupán figyelmeztettelek, hogy változol. Sosem gondoltam komolyan, amikor kiabáltam Veled. Vagy amiket mondtam Rád. De ha mégis így értetted, kérlek, bocsáss meg. Legszívesebben beleordítanám a szélbe: BOCSÁSS MEG! Parancsolnám neki, vigye el az üzenetemet, adja át a könnyeimet. Súgja meg esti imáimat, éji álmaimat, reggeli kívánságaimat és egész napi szenvedésemet. Nélküled.

HITTEM
hogy egyek vagyunk. Hogy Te meg én örökké. Ez nem szerelem, hanem valami sokkal több, intenzívebb, mélyebb volt. A miénk volt. Barátság volt. Így: BARÁTSÁG. Csupa nagy betűvel. Kitépted magunkat ölelésemből. Mintha a szívemet húztad volna. Vitted, vitted és nem néztél vissza. Láthattál volna. Egyedül. Egy életképtelen csonk, ami lóg a levegőben. Egy félbevágott alma, melyben bennemaradt a kukac. Egy rothadást hozó, enyészetig kínzó élősködő.

VOLNA
esélyünk még? Egyedül nem tudom rá a választ. Segíts! Nem múlhatott el nyomtalanul minden! A séták, a sörözések, a mozik, az utazások, a szilveszterek, a tervek. Ezek mi voltunk!

Amióta meghasadt a szívem, sokat rajzolok. Napocskát, virágot, felhőt. Egy nyugodt világot.

Szeretlek! (még.)Hozzászólás
Morgana Morgana
2008-09-29 23:11
Nagyon tetszett. Teljesen átéreztem, annyira jó.
A fogalmazás különösen jó. Én átéltem már mindezt és most újra érzem, azt amit akkor.
Egyszóval király. Bár azt is írhattam volna amit Anita.
Anita Anita
2008-09-29 20:43
az első két mondat odabasz (én használom ezt a szót :D).tetszik a végén a kontraszt, amit a rajzolós résszel hozol. a kettő között lévő szöveg (és plusz a két szócska a végén) pedig... hát... engem már szúrt hátba az illető, ugyhogy...
felfogom. átérzem. megérteni sosem fogom.
*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!