Paktológus új dala

Írta Pactolous Dátum 2008-09-01 22:31 Hozzászólás 1 Olvasta 1621 | Rovat: Hírek »

Igen, valóban, már megint egy új dal, ez van ha állandóan megszáll az ihlet. Viszont megint egy lassabb darab jött össze, úgyhogy próbálkozhat mindenki.

Obligát kulissza: egy egyszerű szintipötyögésből született a nóta, egy hétköznap délután. A Letöltés szekcióban le van írva, hogy mit kell tudni a dalról, de itt is megejtem a szükséges információkat. Lassabb dal, de nem lassú, egyszerű dobalapok, kellemes dallam jellemzi (legalábbis remélem), tőlem talán szokatlan, de most ilyen korszakot élek meg. A cím is fura, aki tud angolul annak talán leesik majd első olvasatra, de kemény jelentést senki ne keressen benne.

És hogy egy régebbi dologra is reagáljak egyben, erre nem tervezek dalszöveget (mint az Our Storm kódnevű dalra, amire eddig sajnos csak egy dalszöveg jött, kérlek benneteket, aktivizáljátok magatokat, ha tehetségesek vagytok), ez így marad ahogy van, itt a melódia a lényeg.

És aki már nem bír magával, az fáradjon IDE! A letöltéshez most kivételesen a jobb egérgombot használjátok és a Cél mentése más néve/hivatkozás mentése más néven funkcióra kattoljatok.


Hozzászólás
Papa Papa
2008-09-02 16:53
Remek, mondhatni király! Még nekem is tetszik, és hát ez valljuk be elég ritkán fordul elő :) Tessék tölteni, csak ajánlani tudom!
*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!