Zucker-ék megint ki fogják nyírni a rekeszizmainkat

Írta Pactolous Dátum 2008-05-02 23:26 Hozzászólás 3 Olvasta 1771 | Rovat: Elmélkedések »

Nem szeretek filmelőzeteseket nézni, ha vígjátékról van szó. Nem szeretem ha előre elpuffogtatják a jó részeket. Más műfajnál rendben, mert például a Cloverfield-re is így figyeltem fel, és nem bántam meg, hogy megnéztem azt a remekművet, sőt.

No de térjünk vissza az új Zucker filmre. Biztos sokan látták már a Csupasz pisztoly-trilógiát (a dilettáns módon magyarra fordított Csupasz pisztoly az űrben nem volt a saga tagja) illetve a Horrorra Akadva 3.-4. részét. A szívem csücske ez a fajta abszurd humor teletűzdelve helyzetkomikumokkal és paródiákkal. A hihetetlen gány Epic Movie (Bazi nagy film) után pedig már kellett valami gyógyír, és könnyen lehet, hogy az A Superhero Movie lesz a legjobb orvosság. Annak még jobban örülök, hogy a másik kedvenc figurámat figurázza ki, Pókembert. Igaz azokat a filmeket csak kifigurázni lehet, no de mindegy.

Ajánlom mindenkinek az előzetest, aki vevő erre a humorra! Remélem nem követik el azt a hibát amit az Evan a Mindehatónál sajnos összehoztak a készítők: tudniillik, ott a trailer-ekben az összes jó poént lelőtték, így a végleges film hihetetlen unalmas lett. Remélem ezúttal nem így lesz és én innen drukkolok Zuckeréknek, hogy sikerüljön a hadművelet.


Hozzászólás
Pactolous Pactolous
2008-05-09 23:20
Hopp én kérek elnézést, elírtam a neved Mkie...izé, Mike :)
Pactolous Pactolous
2008-05-09 23:14
Miek, te egy állat vagy :)
Amúgy ne a kritikáknak higyj, a Papa szerint nagyon nagy film.
Mike Mike
2008-05-09 23:02
A trailer király, engem csak az zavar hogy imdb-n eddig 3.7/10. :S
/*ezeket a geci matek példákat vegyétek már ki :D*/
*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!