Letölthető bújócska (avagy a közös remix)

Írta Pactolous Dátum 2008-08-24 21:40 Hozzászólás 4 Olvasta 1713 | Rovat: Hírek »

Új letölthető dal, ami most nem saját szerzemény, hanem egy feldolgozás. Különlegessége, hogy Projeckt barátom is részt vett a folyamatban. Nehéz volt, de mi a végeredményre nagyon büszkék vagyunk.

Nem szaporítom tovább a szót, a maradék információ úgyis megtalálható a Letöltések részlegben. A dal előadója Imogen Heap és a dal címe Hide & Seek. Több gondunk is támadt a készítés során, de nagy nehezen legyűrtük őket. Aki nem bírja a trance dalokat annak nem ajánlott, bár nem lett kemény hangzású, csak hosszú (DJ-barát verzió). A többi ember, akinek tetszik a stílus, az innen töltheti le.

Ajánlom az eredeti verzió meghallgatását is. Mint mondottam volt vala, a dalnak nincs mérhető tempója, sőt, semmilyen háttérkísérete sincs. Csak az effektezett énekhang, de épp ettől ilyen meglepő és eredeti az egész. Van egy sodrása az egész nótának, érdekességképpen tessék megnézni YouTube-on a klipjét.

Update: Nem Norbi, arról van szó, hogy nem működött a Projeckt oldalára mutató link, úgyhogy most már lokálból lehet szedni a nótát.Hozzászólás
Pactolous Pactolous
2008-08-25 19:46
Na, most már jó :)
Pactolous Pactolous
2008-08-25 19:21
Igazad van PetiX, dolgozok a probléma megoldásán, kösz!
PetiX PetiX
2008-08-25 18:20
Nekem csak valami pár kilobyte-os cuccot tölt le, amit nem tudok megnyitni.
Projeckt Projeckt
2008-08-24 21:55
Nem győzöm elégszer megköszönni, hogy megvalósítottad az elképzeléseimet! Végülis sikerült vmi sajátosat összehoznunk, a nehézségek ellenére is. A release-party is felejthetetlenre sikerült, de ezt csak az tudja aki ott volt.
Mégegyszer köszönöm, hogy összehoztuk!

Szedjük minél többen!
*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!