Új dal - poéták figyeljetek!

Írta Pactolous Dátum 2008-08-05 13:09 Hozzászólás 7 Olvasta 2922 | Rovat: Hírek »

Új nóta, na és? Talán megfordult pár ember fejében ez a gondolat. Valóban, igazából nincs semmi különös ebben, viszont ha már így felhívásokkal bombázzuk a jónépet, egyet nekem is engedtessék közretenni.

Először is egy kis infó. A dal (Our Storm) ismét egy lassabb (nem lassú, csak lassabb) darab, semmi trance-s lábdob alapokkal (semmi tuc-tuc), igazából szinti-popnak lehetne nevezni. Normális hosszúságú, nincs 5 perces sem. Nem hiába van ez így, ugyanis éneket szánok rá, erre a posztra viszont már van jelöltem.

A dalszövegírói feladat azonban még nem talált gazdára. Próbálkoztam egyszer, nem igazán sikerült, én maradok a kották világánál. Ezért kérlek meg Téged, Kedves Olvasó, ha szoktál verseket írni, érzel magadban elég affinitást, hogy egy dal hangulatát elkapva írjál rá valami szösszenetet, akár magyarul, akár angolul: akkor rajta! Dalszövegeket kérek szépen! Rendes felépítésű (verzé-refrén-verzé), hangulatilag és szerkezetileg a dalhoz igazodó dalszöveget, minden másban szabad kezet kaptok. Aggódni nem kell, nem kizsákmányolás a célom, hiszen kiadni ezt az elkövetkezendő jó pár évben nem lesz lehetőségem. De az általam jónak ítélt darabokat ki fogom rakni a honlapra, a nyertes szöveg pedig rá fog kerülni a dalra, természetesen mindegyik a szerzők nevének feltüntetésével.

Kezdésnek azt hiszem ennyi elég. A dalszövegeket arra az e-mail címre várom, ami a főoldalon meg van adva, és amire a Papa is hivatkozott (info[kukac]pactolous.netkey.hu). A dalt pedig innen lehet letölteni. A címmel ne foglalkozzatok, az csak munkacím, a szövegé természetesen eltérhet ettől. Jó munkát és várom a szösszeneteket!


Hozzászólás
Darh Darh
2008-08-16 17:37
Hy man! Surprise (©HL2).
Demo available to download. Click HERE!
Tivadar Tivadar
2008-08-08 15:20
I am calm :*:
2 jó hír: már nálam van a dvd így már csak a kritikus 80%-ról 65% ugrott, hogy nem kapod vissza :P a másik meg hogy nem sikerült nekik lemásolni.
Pactolous Pactolous
2008-08-08 12:24
Csak egy kis kitekintés nyugalom :)
Tivadar Tivadar
2008-08-08 11:41
szólózunk szólózunk? :) Openedev feat. Bonana Ross? Na vájá csak ^^
Pactolous Pactolous
2008-08-06 02:32
Ha a potenciális énekesem bevállalja felőlem lehet, sőt, szanszkrit, szingaléz, orosz, grúz, és holt nyelveken is.
Conquistador Conquistador
2008-08-06 01:52
németül nem is lehet? ez diszkrimináció
PetiX PetiX
2008-08-05 16:35
teccik;
bár szövegirásban nem vok jo, éneklésben annyira se.. ^^
*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!