Klaviatúrába hívó üzenet!

Írta Papa Dátum 2008-08-05 12:57 Hozzászólás 0 Olvasta 1411 | Rovat: Hírek »

Minden ember, kinek ezen oldalon megjelenő írások olvasása már-már szokásává kezd vállani, vesse tekintetét általam most leíratódott szavak csokrára! Mert mint az Úr mindenik esztendejében, ez évben is eljövendetett a pillanat, mely ékes nyelvünkön szólván csak úgy említendő: nyár. Emígyen szavaimat tekintessétek felhívatásnak, mely felhívatásnak pontos részleteire mondataim további menetében lelhettek.

Mint az fentibb említeném, eljövendölt az nyár! Az nyár, mely együvé tartozik az meleggel, az pihenéssel, az deákmunkával és néha az ihletnek megszűnésével is. S mostan, hogy ily időket íránk, nemes szerkesztőitek döntést hozának, mely emígyen hangzanák:

„Az népnek szeme elé vetendő közlemény!

Ti mind, kik velünk együvé valátok az olvasásban, most eljövendöltetett a Ti időtök. Ne kérdezzétek tovább mi mit tehetünk érettetek, hanem gondoljatok arra, Ti miképpen tehetnétek érettünk, s ezáltal tenmagatokért is! Nemes és szerény szerkesztőitek számára az nyár vége nem hozán ihletet, írásnak az Műzsájától. Avagy másbéli elfoglaltságaink elszólítanák minket az népért való munkálkodásunktól. Ezen okból kifolyván a következő döntést hoztuk: Felhívásnak kell születni, az nép számára, mellyel kinyilatkozánk, hogy szemünk legnagyobb vágya, az nép írásainak olvasása! Kívánjuk, hogy a nép ragadja meg az klaviatúráit, melyet a technika istenei adának néki, s írja meg vala gondolatit!

Az írások elbírálása teljes mértékében az szerkesztőkre van bízva. Az szerkesztőkre, kik szerte az világon híresek valának barátságosságukról, az nép iránti alázatukról, az kedvességükről! Csalódás tehát nem érheti az nép egyetlen tagját sem, ki a felhívásnak eleget tevén, gondolatit elküldő az oldal köszöntőjében található elektronikus levél címre, az isteni elektronikus postaszolgálattal! Vegyétek hát kezetekbe önnön sorsotok, és írjatok nékünk!

Szívélyesen várván minden remekművet,
Az Szerkesztők szólának, az Úr kétezernyolcadik esztendejének nyolcadik havának ötödik napján!”


Az közleménynek lapjának alsó fertályában olvashatóan írván ott leledzik az szerkesztők aláírása, s az hivatalos pecsétjük is! Feladatomat ezzel elvégezettnek tekintém, így befejezem szólásom is. Papa voltam, az magasságos, főméltőságos papi hírmondója, az oldalnak, melyet az nép Pactolous oldalaként ismer!


Hozzászólás
A cikkhez még nem érkezett hozzászólás. Legyél Te az első!

*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!