Mint a népmesében... új dal is meg nem is

Írta Pactolous Dátum 2008-07-23 01:48 Hozzászólás 0 Olvasta 1726 | Rovat: Hírek »

Ez van, ha kitalálok egy tűrhető dallamot, de a kerete sokakat elriaszt. Ilyenkor átöltöztetem a nótát, hogy mások is meghallgassák. A probléma az, hogy olyan gúnyát öltött a dal, hogy így se fogja sok ember, csak egy kis halmaza meghallgatni, de sebaj.

Nem beszélek rébuszokban, az Electric Mood dalról van szó. Eredeti változatában rengeteg prüttyögés, mormogás, puffogás hallatszódik, és így (gondolom) sokak el sem jutottak a végére, ahol a fő dallam kibontakozik.

Valószínű most is így lesz, de talán egy másik közeg már elfogadja ezt a verziót. Romantikus lelkületűek, rockerek, hip-hopperek (de hülye szó), emósok már most arrébb kattolhatnak, hacsak nem akarják a letöltésszámlálót befolyásolni (nekik üzenem: ne folyásoljk be!). Kíváncsi természetűek és trance-hívők (tucc-tuccerek), tegyetek egy próbát!

És akkor egy kis kulissza (ha még van itt valaki aki ezt olvassa éppen): nincs sok meglepetés, a sztori ugyanaz, mint eddig. Próbáltam változatos lenni, variáltam itt-ott, és a szabványhosszúságnak is megfeleleltem (ebben a műfajban, igen, ez az átlagos nótaméret). Ja és ha még nem említettem volna, elég húzós, zúzós trance-dal lett a szentem, tessék buliban berakni és táncolni (muhahaha).

A letöltéshez IDE tessék fáradni!


Hozzászólás
A cikkhez még nem érkezett hozzászólás. Legyél Te az első!

*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!