Jó reggelt! Mi a megfejtés? A k.rva anyád!

Írta Papa Dátum 2008-07-01 09:20 Hozzászólás 2 Olvasta 2987 | Rovat: Öt perc Papával »

Tudom, merőben szokatlan, hogy ilyen gyors egymásutánban két írást is feltöltsek az oldalra, főleg az ötpercesek közé, de egyszerűen nem tudtam megállni, hogy mai tapasztalataimról be ne számoljak! Miről is lenne szó? A televízió képernyőjén megjelenő rákfenék közül talán az egyik legborzalmasabbról, a telefonos játékokról! Tessék vigyázni, mert most teljesen szabadjára engedtem magam, ami talán egyesek számára sértő, vagy degradáló lehet, de ők nyugodtan bekaphatják a f.szom!

Azok számára, akik olyan szerencsések, hogy még sosem láttak ilyen borzadályt, azoknak egyrészt gratulálok, másrészt pedig máris összefoglalom, mi történik ezekben az adásokban. Adott egy „műsorvezető”, akinek be sem áll a szája, általában fél esetleg egy órán át. Továbbá van legalább egy feladvány, ami általában olyan egyszerű, hogy egy félálomban lévő, teljesen részeg, aluliskolázott, olvasásra képtelen ember is meg tudná fejteni! A nyeremény pedig minden esetben egy garantált összeg és egy lehetőség, hogy elvigyük a sokkal grandiózusabb főnyereményt jelentő pénzt. Ezek után a laikusok számára talán érthetetlen lehet a felháborodásom, de remélem hamarosan őket is meggyőzöm arról, hogy ez a műfaj a televíziózás egy olyan elkorcsosult formája, aminek még az emlékét is legszívesebben kiirtanám az emberek elméjéből!Úgy vélem mindig jobb egy konkrét példát említeni, mint az általánosságokból kiindulni. Természetesen most is szerencsés voltam és sikerült elkapnom egy ilyen műsort, mégpedig a „jobbik” fajtából, egy bizonyos v betűs csatornán, a mai szent reggelen! Már az első feladványt sem sikerült senkinek sem megoldani, ám az adás végén felfedték a megoldásokat. Épp ezért úgy gondoltam megrendezhetnénk az első nyereményjátékot az oldalon! Lássuk akkor ezt a feladványt, aztán rátérek a jutalmazásra is. A következő betűk adottak: b,a,z,s,a,l,i,k,o,m,o,s,c,s,i,r,k,e! Ezen betűk felhasználásával (egy szóban minden betűt csak egyszer szabad alkalmazni, de nem kell mindet felhasználni, tehát lehetnek úgy a szavak, hogy pl kacsa és mocsok) tessék alkotni hét szót, amiből az egyik egy állat neve. Kommentekben tessék tippelni! A nyertes számára fel tudom ajánlani hogy egy kisebb írás keretében egekig magasztalom a nevét, esetleg írok a számára egy imádságot! De csak akkor ha mind a hét szót eltalálja. Mások tippjeit fel lehet használni, én pedig folyamatosan mondani fogom, hogy ki milyen szót talált el! A nézők szolgáltattak néhány érdekes megfejtéssel, íme: makaróni (kár hogy sem „n”, sem pedig „ó” betű nincs a készletben); aztán kabala (noha kurvára nem három „a” betű van!); majd logika (csak sajna a „g” betű hiányzik, ergo a telefonálónak nincs logikája); és persze volt cseremek is (ami nem tudom hogy mi a fasz lehet, mert biztosan nem egy értelmes magyar szó)!

Mivel ezt a feladványt a tévében senki sem találta el, noha rengetegen próbálták (általánosságban ugyanazokra tippeltek, ami mutatja, hogy kurvára nem figyeltek az adásra), így egy másik feladat is a közönség elé tárulhatott! Ezt nem ajánlom fel megfejtésre, mert olyannyira egyszerű lesz, hogy nem feltételezem hogy lenne olyan olvasónk, aki nem tudná megfejteni. Íme:

H_ _ _ _ _ _ _ _ é_ a h_ _ t_ _ _ _

A derék faszkalap, akinek nem csak a feje, de még a folyamatos dumálása is irritálóbb, mint egy sugárban hányó rozmár, annyi segítséget adott meg, hogy ez egy mesének a címe! Nah, most tessék szépen elgondolkozni, hogy vajh mi lehet a megoldás! Aki tényleg nem jön rá, azt megkérem szépen hogy menjen ki az első magas és erőságú fához és akassza fel szépen magát, mert nincs rá szüksége az emberiségnek! Köszönöm. Mivel minden értelmes ember láthatja, hogy ez egyáltalán nem nehéz feladvány, ezért azt hiszem más is meglepődött volna ha hallotta volna, hogy az a nyomorult csávó miket mondogatott fél órán át! Én jegyzeteltem, számoltam, úgyhogy íme a felméréseim eredményei: azt hogy ez egy nehéz feladvány, azt 23 alkalommal mondta el; azt hogy ezt lehetetlen megoldani, azt 19 esetben említette; azt hogy senki nem hívja őket, azt 17 alkalommal hánytorgatta fel a nézőknek! Amikor pedig még azt is kétszer mondta el, idézem: „Van ebben az országban valaki, aki ezt meg tudja fejteni? Szerintem nincs!”, akkor már erősen úgy voltam vele hogy szétbaszom annak a kurva tévének a kibaszott képernyőjét!!! Mi a faszért néznek mindenkit hülyének? Oké az előbbi példára adott őrült megoldások miatt ez nem is lenne meglepő, de akkor is!! Miért kell fél órán át azt magyarázni, hogy egy ilyen egyszerű feladvány geci nehéz lenne? Lehet hogy csak az a faszkalap aki ezt a rakás szart vezeti, az olyan hülye hogy nem tudja megfejteni? Ha igen, akkor miért nem tesz egy szívességet és végzi ki magát látványosan? Akkor legalább én is szórakozhatnék!

Persze az adás legvégén az első ember, akit bekapcsoltak, rögtön megfejtette, szal vagy ő lehet valami istenverte zseni, vagy mindenki más teljesen hülye! Jah, és a végére még tartogatok egy meglepően érdekes tényt! Felkészültetek? Helyes. Tehát: amikor nagyban magyarázta a csávókám, hogy hát senki nem hívja őket, akkor én telefonáltam, mert már kurvára tele volt a tököm, amiért senki nem képes megfejteni ezt a szart. És mi történt? Dobpergés, felfokozott hangulat… foglalt volt. FOGLALT!!! Hát ej mi a kő??? Ezt mire véljem, heeee? A jó, édes, tetves, csökött, rohadt, kurva hátsó kertjét az összes faszkalapnak, aki kitalálta, hogy az ilyen műsorokat leadják a tévében! Tudom, hogy ez marha sok pénzt hoz a konyhára, de azért minden szellemi gödörnek van egy olyan mélypontja, ami alá talán nem kéne menni! Mert ezek az állatok a hülyeség gödrét légkalapáccsal igyekeznek mélyíteni! Arról nem is beszélve, amikor az egyik, egykoron még magyar, zenecsatorna képernyőjén az ilyen műsort egy animált szarság vezette, ami héliumos hangon mekegett! ÁÁÁÁÁ! Ne nézzetek ilyesmit! Soha! Én meg megyek és beveszek egy adag nyugtatót!


Hozzászólás
PetiX PetiX
2008-07-01 20:00
a kérdések általában annyira könnyűek, hogy csatorna váltások között (kb 1mp) is képes vagyok megfejteni.. lol
Pactolous Pactolous
2008-07-01 13:20
Én nyaraláson láttam hasonlót egy reggelen. Kérdés: "Ki írta a Bánk Bánt?" Telefonáló: "Hát én" .....
Amúgy meg a cseremek szerintem "cseh remek" akart lenni, ezzel is utalva arra, hogy a bazsalikomos csirke egy igazi cseh eledel :)
*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!