Houston, van egy kis probléma!

Írta Papa Dátum 2008-05-30 20:50 Hozzászólás 1 Olvasta 1471 | Rovat: Fun »

Pontosabban nem is olyan kicsi! Inkább kellemetlen, csöppnyit megalázó, és nem kicsit nevetséges (legalábbis számomra az) probléma ez! Ugyanis a Nemzetközi Ûrállomáson elromlott a toalett. És most nem lehet lehúzni a... hát a... végterméket!

Hadd kezdjem azzal, hogy kifejezem mélységes döbbenetem ezen probléma okán! Hiszen amikor az emberiség már Földkörüli pályára állít egy űrállomást, amikor fajtársaink közül néhányan ott is élnek, akkor hogyan történhet meg, hogy éppen egy ilyen dolog okoz gondot? A rakéták, a csúcstechnika, a leírhatatlanul modern számítógépek korában még mindig problémát jelent egy olyan WC tervezése, ami működik az űrben! Miért nem gondolunk ilyesmire, mielőtt kiruccannánk a végtelenbe? Persze tudom, hogy eddig nem volt vele semmi baj, így lényegében nem működött olyan rosszul, de akkor is! Egyébként az alant következő kép épp egy ilyen, zérógravitációs WC-t ábrázol.Képzeljük csak el, hogy milyen lehet a tudat: ha hasmenésed van, és ilyen esetben ugye muszáj menni, akkor nem használhatod még a WC-t sem! Így viszont előbb, vagy utóbb a fekália a súlytalanságban úszva fog megjelenni az űrállomáson. És akkor azok a derék űrhajósok járnak jól, akik látták a Mátrix trilógia valamelyik részét és képesek leutánozni Neo mozdulatsorait! Csak hát ugye sokkal stílusosabb pisztolygolyókat kikerülni, mint azt amit nem is oly régen engedtünk szabadjára a hátsó felünkön lévő lyukon keresztül! Az űrállomáson a vizeletet egyébként újrahasznosítják. Tessék tippelni mit csinálnak belőle (segítek: nem kenőolajat)!

Mindenesetre a megoldás már közel, ugyanis a következő turnusban érkező űrsiklón olyan emberek fognak utazni, akiknek megfelelő felszerelésük és tudásuk lesz ahhoz, hogy megjavítsák a WC-t. Egyes források szerint a következő Mario rész is ezt az esetet fogja feldolgozni, de ezt egyelőre még nem erősítették meg.


Hozzászólás
Pactolous Pactolous
2008-05-31 00:12
Elképzelem a következő szituációt: Joe éppen egy könyvet olvas, és egyszer csak azt veszi észre, hogy valaki/valami böködi a vállát:
- Hagyjál már Peter, nem látod, hogy könyvet olvasok? Hallod Peter, ne böködj már! Peter! Mi ez? ÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!
*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!