Azok a csodás címkék

Írta Pactolous Dátum 2008-05-27 19:23 Hozzászólás 3 Olvasta 1487 | Rovat: Fun »

Használati utasítások, címkék, kis cetlik, leírások... imádom őket! Főleg ha jó sok hiba van bennük. Ha elromlik éppen a hozzá tartozó kellékem, akkor nem sok mindenre fogom őket használni, de az pár röhögés bőven kárpótol. Épp ma találtam egy gyöngyszemet egy ruhadarabon, nem bírtam megállni, hogy ne rakjam ide ki. Csatolok hozzá egy kis 'társat' ami már egy pár éve 'díszíti' a szekrényemet, már-már klasszikusként tekintek rá.

Kattints rá a nagyobb méretért!

Szóval őt, egy ruhadarabon találtam. Érdemes megfigyelni az új magyar kifejezéseket! Az utolsó utasítás különösen mókás, de ha megfogadod, akkor az a te bajod lesz!

Kattints rá a nagyobb méretért!

A másik mókás leírás, pedig szintén egy figyelmeztetés, ami léggömbökön (lufikon) volt rajta. Hogy mit jelent az a szó ami ott van, fogalmam sincs, szerintem „fulladást” akartak írni csak nem sikerült.

Valahol még van itthon valami fergeteges, de a legjobbat haverom bírtokolja, ahol a Használati Utasítás-t sikerült Használa Tintasítás-ként leírni. Ha nektek van valami hasonló elmebeteg leírásotok valahol, vagy találtok egyet, kérek mindenkit, küldje el nekem, vagy e-mailben legalább a képet róla, hadd kerüljön ki még több! Előre is köszönöm!


Hozzászólás
Projeckt Projeckt
2008-05-28 15:06
Ettől már csak az jobb mikor szakszavakat próbálnak meg magyarra fordítani. fényképezőgépem haszn.út.-ba volt beep=csippant :)

Ezt is érdemes megnézni, bár ez nem fordításból eredő hiba: http://projeckt.uw.hu/index.php?entry=entry071117-203035
Anita Anita
2008-05-28 11:09
krézemőcsík baaaaaaaazzz... mint valami ízi inglis :D mien lehetne akcentussal, úristen :D
gáááááh :D:D
Pebble Pebble
2008-05-28 09:57
Hjah, igen, vannak örökzöldek :) Egy borotván pl "krézemőcsík" volt.
*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!