Megjött az év pornófilmje!

Írta Papa Dátum 2018-05-18 21:28 Hozzászólás 0 Olvasta 1250 | Rovat: Zene / Mozi / Könyv »

A Double Penetration 2 egy újszerű, mégis klasszikus mestermű, ami teljesen újraírja az etalon fogalmát a durva, anális... hogy mi? Mi az, hogy a DP 2 nem ennek volt a rövidítése? Deadpool? Van második rész? Basszameg! Mindjárt jövök.

Khm… A Deadpool 2 egy újszerű, mégis klasszikus mestermű, ami teljesen újraírja az etalon fogalmát a durva, anális pornóban. Vagy nem. Valamelyik biztos igaz, de eldönteni csak az fogja tudni, aki megnézi. És elárulom, érdemes! Jó szórakozást hozzá.

Igen, ennyi. Miért, mégis mi a fenét vártál? Hát márpedig rohadtul egy ajánló volt és szerintem nagyon jól sikerült! Igen? Így gondolod? Hát akkor a jó édes, beszappanozott valagú, szőrős mellű, budiszagú any...

A történet szerint Deadpool hogy, hogy nem, az X-men kötelékében köt ki, ahol is megismerkedik egy problémás gyerkőccel, akinek a cukorbetegségen kívül a jövőből érkező Kábel is gondot fog okozni (mindkettő ki akarja nyírni). A Nagypofájú Zsoldos úgy dönt, hogy ezt nem fogja hagyni, sőt, még egy csapatot is verbuvál maga mellé, a gender-semleges X-Force-t. Oké, nem egy Oscar-esélyes forgatókönyv, de egyébként is, senki sem a Titanic 2-re akar jegyet váltani.

Mit lehet mondani a filmről? Báskők! Pontosan az, amire mindannyian vágytunk. Egy totálisan elmeroggyant, hasfal szaggató poénáradat. Komolyan mondom, az utóbbi évek legjobb vígjátéka. Tény, a humor nem az a lábujjhegyen pipiskedő fürdőskurva, így sokaknak biztos alpári és visszataszító, de ők csesszék meg! Ryan Reynolds és egy vagon hozzá hasonlóan agyilag súlyosan sérült ember, kapott egy nagy-nagy rakás lóvét és hosszas, vágytól fűtött szerelmeskedés után, egy csodálatos szerelemgyereket vajúdtak ki magukból. Ízlelgessétek csak ezt a képet!

Nem is emlékszem, hogy mikor röhögtem ilyen önfeledten és ilyen sokat egy moziteremben. Főleg, ha a vásznon egy film is forgott. Ez a fajta hangulat nem működne, ha a színészek, a legutolsó mellékszereplőig, nem élveznék, amit csinálnak. Mindig mondom, hogy egy igazán jó vígjáték csak akkor működik, ha nem csak a benne lévő karakterek hülyék, hanem az őket alakító emberek is.

Azért a mérhetetlen mennyiségű baromság mellett kapunk egy teljesen elfogadható drámai szálat, ami egy kicsit árnyalja Deadpool karakterét és egyáltalán nincs túlzásba véve. Ráadásul itt várjuk is, hogy a megható pillanat egy orbitális fingópoénnal érjen véget, így nem ütköznek a hangulatok egymással.

A jelentősen megnövelt költségvetés rengeteget dobott mind az akciójeleneteken, mind a kosztümökön, mind pedig a helyszíneken és ennek a filmnek szüksége is volt erre. Nagyon látványos, nagyon pörgős és veszettül brutális! Arról pedig ne is beszéljünk, hogy még mindig jobban tudja használni az X-men karaktereit, mint az X-men filmek.

Frenetikus alakítások, fergeteges poénok, hihetetlen akciójelenetek, féktelen röhögés és két stáblistás jelenet, ami rátette a pontot az i-re. Tényleg nem nagyon tudok ennél többet mondani róla. Aki bírta az első részt, annak ez még jobban fog tetszeni. Aki kihagyta az elsőt, az pótolja be! Aki látta az elsőt és nem tetszett neki, nyilván nem fog a folytatással foglalkozni.

Mindenesetre a Deadpool 2 pontosan az, aminek akartam, hogy legyen. Csak még jobban!
Na, most már örülsz? Nem viszket semmi? Helyes. Megyek, mert úgy hallottam kijött közben a DP 3.


Hozzászólás
A cikkhez még nem érkezett hozzászólás. Legyél Te az első!

*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!