Papa jelentkezik! - 2017/10

Írta Papa Dátum 2017-11-01 20:06 Hozzászólás 1 Olvasta 2314 | Rovat: Anime / Sorozat / Film »

Mivel Papa írt már egy bőséges listát a mostani anime szezon legígéretesebb darabjairól (ráadásul a honlapra, bizony!), a Facebook oldalunkra ebben a hónapban csak egy rövid posztot termelt. A sorozatot a rövidség ellenére sem szakítjuk meg, szóval tessék csak a Továbbra kattintani!

Papa jelentkezik!

A Youkoso Jitsuryoku Shijou Shugi no Kyoushitsu e beírta magát a kedvenceim közé. Nincs mit mondanom róla. Egyszerűen annyira bejött, hogy majdnem egyhuzamban néztem végig. Imádom a karaktereket, a megbújó feszültséget, a csavarokat a sztoriban, a tökéletes mértékben adagolt új információkat.


Az egyetlen gond, hogy nincs máris itt a folytatás. Nagyon remélem, hogy lesz, mert teszentég, ezt folytatni kell! Egy olyan monológgal, olyan csavarral ér véget az első évad, hogy leestem a székről és artikulálatlanul ordítani akartam örömömben. Gyönyörű lépés! Hihetetlenül szépen felépítve ér el egy olyan pontra, ami mindent megváltoztat és minden addigi dolgot teljesen új színben mutat be. Borzalmas, hogy sokat kell várni a folytatásra, de egyben csak azért a lezárásért érdemes megnézni.

Nem akarok gondolkodni sem azon, hogy mivel fényezhetném jobban. Tény, nem fog mindenkinek tetszeni, lesznek, akiknek csak egy átlagos anime lesz, de engem megtalált. Nagyon! Tessék azonnal végigpörgetni!


Hozzászólás
masuda masuda
2017-11-02 05:47
Bizony ezt folytatni KELL, mert így eléggé hiány érzetem van. Amúgy meg ez a kedvenc főhős fajtám is, csendben meglapul és a háttérből irányít mindent az emberek tudta nélkül. Már csak miatta megéri megnézni.
*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!