Ezt nézd meg!

Írta Papa Dátum 2017-10-20 16:28 Hozzászólás 1 Olvasta 1660 | Rovat: Anime »


És most minden más. Egyáltalán nem azért, mert fontossági sorrendben ide tartoznak, hanem mert nem volt kedvem bekategorizálni őket. Megtehetném, de már így is annyit írtam, hogy jövő ilyenkorig nem fogok billentyűzetet ragadni, szóval tessék visszafogni azokat az őrült verebeket és lássunk neki a befejezésnek!

A Black Clover világában mindenki varázsló. Kisebb-nagyobb mértékben, de mindenki képes használni a mágiát, természetesen főhősünket kivéve. Külön probléma, hogy a fogadott, vagy talán vérszerinti testvére meg egy őstehetség. Egy veszélyes helyzet során azonban kiderül, hogy több van ebben a gyerekben, mint sokan gondolták volna. Érdekesnek ígérkezik, látványos lesz, izgalmas, ugyanakkor nekem nagyon Naruto, ami nem baj, de már a padlásom is tele van a „lenyomom a tehetséges embereket, pusztán azzal, hogy nem adom fel és sokat gyakorlok… ja, meg van bennem egy halhatatlan démon” rizsával.


A Code:Realize: Sousei no Himegimi megint megmutatja, hogy a japánok furán értelmezik a kettőspont használatát, de sebaj, nem ez a lényeg. Cardia amnéziás, van a testében egy furcsa szerkezet, amitől bárki meghal, aki a bőréhez ér, ezért szörnynek tartják a viktoriánus korabeli Londonban. Egy este azonban megváltozik a sorsa, amikor maga Arsene Lupin rabolja el és ígéri meg neki, hogy megtalálják a lány apját és megoldást keresnek erre az átokra. Állandó szereplő Viktor Frankenstein, Abraham Van Helsing, Impey Barbicane és Saint-Germain gróf. De feltűnik Sherlock Holmes is. Bizony, ez egy reverse hárem visual novel, nagyon híres karakterekkel, de mégis nagyon tetszett az első rész. Mindenképp meg fogom nézni!


A Garo: Vanishing Line egyik főhőse annyira badass, hogy ha másért nem is, hát érte muszáj lesz megnéznem minden részt. Sword, az említett csávó, elvesztette a kishúgát és árnyékháborúban küzd a világvége eljövetele ellen és egyetlen nyom áll a rendelkezésére: „El Dorado”. Sophie elvesztette a bátyját, aki csak annyit hagyott rá: „El Dorado”. Ez hozza hát össze hőseinket és halvány fogalmam sincs, hogy hová tartanak, de én biztosan velük fogok menni. Az egyik legígéretesebb darabja a szezonnak.


A Mahoutsukai no Yome egyik főhőse egy fiatal lány, aki minden elveszített és egy leginkább démonra emlékesztető varázsló, aki úgy tűnik új életet akar neki adni. A lány a varázsló tanítványa lesz és cserébe az emberi létről ad leckéket mentorának. Gyönyörűen animált, felettébb érdekes anime, amiből még nagyon sok minden lehet és mivel alapból 24 részt jelentettek be, valószínűleg bőven lesz mit nézni. Szintén a legjobbak között, garantáltan érdemes lesz megnézni.


Végezetül pedig itt a Kino no Tabi: The Beautiful World – The Animated Series, amiben Kino utazgat a világban, beszélő motorjával, Hermésszel, és minden országban, városban, kizárólag csak három napot marad. Veszettül gyönyörű, ízlésesen megtöltve misztikummal, tökéletesen adagolt feszültséggel, remek párbeszédekkel… egyszerűen elsöpört magával. Abszolút klasszikus lesz, erre már szinte mérget mernék venni.


És ennyi, vége, tessék örülni, szomorkodni, nevetgélni, nézelődni. Sok sikert ehhez a szezonhoz. Szerintem ütős lesz, mint a tisztaszesz.
[1] [2] [3] (3/3)


Hozzászólás
masuda masuda
2017-10-20 17:41
Igen, nekem is tetszik a mostani felhozatal. Az itt említettek közül is szinte mindet követem, plusz még a Hoozuki S2-t is (S1 nem szükséges, mivel nem összefüggő cucc, de pont olyan jó, mint a mostani :).
*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!