Lefogadom, hogy sztár van a fogadon

Írta Pactolous Dátum 2008-05-17 19:08 Hozzászólás 1 Olvasta 1499 | Rovat: Fun »

Nem akarok én egy egész nemzetet megbántani (bár nem hiszem, hogy túl gyakran olvasgatják ezt az oldalt), de az amerikaiak ismét bebizonyították, hogy hülyék. Nem, nem arra az esetre gondolok, amikor Barack Obamát lemuszlimozták, nem! Egy új őrület tört ki megint a tengerentúlon, amire gondolni sem mertünk, de hát ettől olyan tiszteletreméltóak a jenkik.

Jómagam idegenkedve fogadok mindenféle testékszert, legyen az piercing, tetoválás, fülbevaló vagy nyaklánc. Bár van egyfajta elborultsági sorrend ezek között, én egyiket sem szívesen viselném magamon. A nyakláncot simán nem szeretem, a fülemet ne lyukassza ki senki, hámábrából nem kérek (hámábra=tetoválás, nem összekeverendő Ábrahámmal aki egy bibliai alak volt, nem mellesleg pedig egy ma is használatos férfi név), egyéb testrészeimbe pedig nem akarok vasdarabot rakattatni. Irigykedve nézem azokat az embereket akiknek a szájukban, orrukban, szemöldökükben, egyéb kiálló tetsrészeikben van egy ilyen piercing. Irigykedésem tárgya csakis arra vonatkozik, hogy még így is tudnak teljes életet élni: megy nekik az orrfújás, az evés, az anyagcsere lerendezése stb. Kíváncsi lennék, egy kiadós tüsszentés után, hogy tisztítják meg az orrékszerüket… na jó nem. De térjünk a tárgyra, mai írásom apropójára, az új amerikai trendre: sztárok arcképeinek a fogra való tetoválására.

Bezony, az amcsik nem álltak meg ott, hogy feltalálták a fogtetoválást, nem! Rögtön üzletet csináltak abból, hogy közéleti csillagok portréját kínálják fogra nyomás céljából. Paris Hilton rajongó vagy és még jobban ki akarod kifejezni ezt a világnak? Tátsd ki szád és már festik is rá a fogadra! Elvis Presley hasonmásként úgy gondolod, hogy hiányzik még valami? Mondd, hogy ÁÁÁ és máris felgraffitizik a koponyadarabodra! Hillary Clinton összes kampánybeszédén ott voltál már és még egyszer sem vett téged észre, hiába etyegtél Bill-el? Próbáld ki te is a fogtetoválást! Istenem, ilyen ötletek miért nem nekem jutnak eszembe?Nézzük meg az eljárás technikai oldalát, a hírek így írnak erről: „A tetoválást egy sablon segítségével helyezik fel, a festékanyag semmilyen káros hatással nincs az emberi szervezetre. A beavatkozás alig egy órát vesz igénybe és teljesen fájdalommentes. Gyakorlatilag bármilyen árnyalatot elő lehet állítani. A maximális fennmaradási idő egy év, ezután érdemes leszedetni, vagy megerősíteni az ábrát, mert szemmel láthatóvá válik a kopás.”
Tessék! Még az az előnyünk is megvan, hogy ha nem tetszik a fogfreskó akkor csak egy évig kell kibírnunk mosolygás/vicsorítás nélkül. Simán jó nem? És nem káros az emberi szervezetre! Hát, arra nem, mindenesetre én erről megkérdezném a fogzománcot is, de hát ők tudják.

Az ötlet van annyira jó, hogy Magyarországon is meg lehetne valósítani szerintem. Gondoljunk csak bele: milyen jól mutatna Kiszel Tünde a fogunkon! Bár lehet, hogy a szemöldökéhez annyi festéket el kéne használni, hogy a szájüregünkben világítana a negró. Vagy például egy Zámbó Jimmy portré, a fogra ráragasztható extra hajjal! Vagy rögtön csoportképeket, mindegyik fogunkra egy-egy ember, a focirajongók körében tuti siker lenne az Aranycsapat szájbavitele. Pártszimpatizánsok kedvenc politikusaikat is zománcba foglalhatnák, így elég lenne csak egy mosoly, hogy megtudjuk ki hova húz (már ha valaki kíváncsi egyáltalán rá).

Ezek alapján lehet, hogy valakinek még tetszik is az ötlet és most biztos csúnyán néz a monitorára, amiért én itt rosszmájúskodok. Akkor megindoklom, hogy miért is tartom hülyéknek az amerikaiakat. Ezt a „fogas” kérdést nem akarom tovább cifrázni, aki akarja próbálja ki, senkit sem fogok azért elmarasztalni, ha egy beszélgetés során kikacsint a szájából a Korda Gyuri bácsi. Azért tartom hülyéknek az amcsikat, mert ezt egyszerűbben és még egészségesebben is meg lehetett volna oldani. Nem kell ide festék, nem kell 1 év lekopási idő. Mákos tésztát a népnek aztán gyorsan a tükör elé és igazgassa úgy a mákszemeket, hogy felismerhető legyen valaki! A mákos tészta finom, hamarabb lekopik, és ezzel a megoldással talán újra legálissá tehetnénk az Unióban a mákot. Két legyet ütnénk egy csapásra! Szóval hajrá magyarok, gyorsan portrézzatok, és ha mákunk van jól járunk! Csak a fogmosásról el ne feledkezzünk!

A hír forrása: http://www.borsonline.hu/news.php?op&hid=9790


Hozzászólás
Adri Adri
2008-05-19 19:35
:)Nem semmi.:)El se hinném, hogy ezt is kitalálta valaki.
*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!