You Take My Breath Away

Írta Pactolous Dátum 2015-05-06 21:21 Hozzászólás 2 Olvasta 1135 | Rovat: Fun »

Pár napja vettem csak észre, hogy valami megváltozott bennem. Olvastam már erről az érzésről, azt hittem, ezúttal engem elkerül majd. Ritkán talál meg, de akkor kész emberi ronccsá változtat engem. Nem szeretem ezt. Sokkal jobban megvagyok nélküle. Megelőzhető lett volna a baj, de óvatlan voltam.

Biztos átéltetek már ti is ilyet. Ahogy felfogtam mi a helyzet már a torkomban éreztem a lüktetést. Nem akart elmúlni, próbáltam küzdeni ellene, de nem sikerült. Ha nem a torkom, akkor a mellkasom lüktetett. Mintha minden egyes alkalommal legszívesebben kiugorna a számon át a külvilágba, itt hagyva engem levegő nélkül. Idegesítő!

Napok óta már csak fel-le járkálok, mint egy élőhalott. Ha a lábaim Hulk méretűek lennének, már kitapostam volna az M0-ás új szakaszát. A fejem beszorult egy felhőbe, egy szürke, fojtogató ködbe, amiből nincs menekvés. Nem vagyok része teljesen a valóságnak, bizonyos százalékom valahol másutt éldegél.

A fejem tele van ide-oda kanyargó lüktetésekkel, megállás nélkül kopogtatnak koponyám falán, de nem szabadság után vágyakoznak, csak kedvtelésből teszik. "You Take My Breath Away" - énekelték már meg páran párszor, és ez így is van. Elveszed előlem a levegőt. Megfulladok.

Aztán nem bírom tovább. Muszáj kiadnom magamból a bennrekedt dolgokat, különben egyszerűen felrobbanok! Különösen este rossz, amikor egyedül vagyok. Próbálkozom, de nem megy! Kész rémálom! Erre a testem is gondol - mégis csak biológia ez az egész -, és mintha csak egy kapcsolót nyomnának meg, az OFF állásból ON lesz és eltörik a mécses. Megindul minden, aminek meg kell indulnia. Áradó folyóként vájnak maguknak csatornát, és egy szempillantás alatt kiadok magamból mindent!Bizony én mondom néktek, a torokfájásos, köhögéses, orrdugulásos, takonykóros nátha csúnya dolog!
Hozzászólás
Pactolous Pactolous
2015-05-08 00:20
Vizsga? Azok engem már nem érintenek, és különben is, nem ilyen hatást váltanak ki belőlem :)
PetiX PetiX
2015-05-07 06:11
Már azt hittem.. vizsgázol valamiből. :D:DD
*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!