Érzéki kaland egy bűnös pillanatban

Írta Adri Dátum 2008-05-17 15:16 Hozzászólás 3 Olvasta 2013 | Rovat: Irodalom »
Cimkék: érzékiség

Már nagyon régóta kívánlak. Napok óta csak te jársz a fejemben. Hiányzik az a jól ismert érzés, az együtt töltött forró, nyári éjszakák.

De most végre itt vagy velem. Nem bírok magammal, rögtön a lényegre térek. Kezemmel gyengéden megérintelek, majd lassan, érzékien körbejártatom nyelvem a testeden. Felülről lefelé haladok, ahogy mindig is szoktam. Most nem vagyok mohó. Gyengéd vagyok és türelmes. Ki akarok használni minden veled töltött percet.

Megállok egy pillanatra. Becsukom a szemem. Érezni akarlak, élvezni akarom émelyítően édes ízedet. Csak rád akarok figyelni. Tudom, hogy neked is jó. Te is rám vártál. Mintegy üvegkoporsóba zárva vártad a pillanatot, hogy megérintselek, hogy nyelvemmel felfedezzem tested. Megborzongok. Olyan régóta kívánlak már, hogy az érzés felemelőbb, mint eddig bármikor. Lassan szopogatlak, nyelvem minden porcikádig eljut. Tudom, hogy mindketten csak ezt akartuk. Az élvezet a tetőfokára hág, kiver a víz. Tudom, hogy hamarosan vége, ezért lassabbra fogom a tempót…És akkor lecsöppensz a vadiúj fehér ruhámra, én, pedig arra gondolok, hogy lehet, hogy mégsem kellett volna állásinterjú előtt fagyit ennem?


Hozzászólás
Adri Adri
2008-05-19 19:32
Köszi fiúk, gondoltam, hogy nektek tetszeni fog.;)
Conquistador Conquistador
2008-05-19 17:07
:D tényleg király, egész beleképzeltem magam... :)
Papa Papa
2008-05-18 22:07
Csak annyi hogy: Lenyűgözően fantörpikus!
*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!