Huncut címek

Írta Papa Dátum 2015-03-04 10:26 Hozzászólás 0 Olvasta 1262 | Rovat: Fun »

Gyorsan essünk túl a kötelezőn: ez most egy nagyon erősen 18+ téma lesz, mégpedig a szexuális értelemben. Vicces, tanulságos, ugyanakkor rettentően mocskos. Csak az olvasson tovább, aki ezzel élni tud. Kemény lesz. Értitek? Pornó? Kemény? Oké.

Ne menjünk most bele abba, hogy milyen körülmények vezetnek oda, hogy látok néhány pornófilm címet. Nem nézem magukat az alkotásokat, ám a címeik komoly hatással vannak rám és most ezekből szeretnék egy válogatott csokrot átnyújtani. A címek az én saját fordításomban fognak megjelenni, de elég biztos vagyok az angoltudásomban ahhoz, hogy tudjam, eredetiben is pontosan ezt jelentik, ezekkel a szavakkal.

Csapjunk is a lecsóba! Vagy az amerikai pitébe! Szigorúan csak tenyeressel.

Az első egy egyszerű asszociáció lesz, hogy a kedves olvasóközönség is belejöjjön a dologba. "Befeketítve" - nem, ez nem a kéményseprők nehéz életéről szól. Sokkal több köze van szőke lánykákhoz és náluk jóval kevésbé szőke, vagy kicsi, afroamerikai úriemberekről.

"Aki bújt, aki nem, elélvezek" - a klasszikus bújócska játék némiképp átalakított változata ez a régóta futó sikeres sorozat. Ebben a variációban csak 18 évnél idősebbek játsszanak és akit megtalálnak, általában a hölgyek bújnak, azt megjelölik némi természetes anyagokban gazdag festékkel.

"Faszszörnyek" - talán mind láttuk a szörnyecskéket, de ebben a sorozatban inkább a Moby Dick-re érdemes asszociálni... heh. Dick. Stimmel. Haladjunk, mert ez azért elég egyértelmű volt.

"Vörös, forró lekvár" - aki most nagyikákra gondolt az egyrészt egy perverz állat, másrészt pedig elég messze áll az igazságtól. Egy Japánból származó sorozatról van szó, tehát lehet, hogy már maga az angol fordítás sem feltétlenül megfelelő, ugyanakkor tény, hogy a címe Vörös, forró lekvár. Na, azt bevallom, hogy ezt már talán közelebbről ismerem és hát nem értem miért lett ez a választott cím.

"Brit öklözős móka" - azok a fránya britek! Nem elég nekik a krikett meg a foci, de még valami öklözős játékot is ki kellett találniuk! Habár, ha jól rémlik, akkor ilyesmi bemutatását nemrégiben betiltották a szigetországban. Nem tudom miért, klasszikus gyerekjátéknak tűnik.

"Anyád egy análribanc" - mert simán csak kurvának lenni már nagyon lejárt lemez és a pornóiparra mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy nem képes megújulni. Vagy inkább megujjulni? Hehe.

"Seggszüzek" - ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy nem értem miért nem jelent még meg a kifejezetten melegeknek készült változat. A börtöntéma kimeríthetetlen alapanyagot biztosítana.

"Seggbekúrt a gonosz mostohaanyám" - igen, a mostohaANYJA, mert hiszen az a legelképzelhetőbb jelenet.

"Nővérek, hátulról" - avagy Náncsi néni behajol, miközben beköti a katétert Pista bácsinak. Nem tudom ki hogyan van vele, én a Kérem a következőt!-ben sokat láttam Ursula hátát és nem igazán hozott lázba. Persze, kinek a pap, kinek a falu kutyája!


(kemény fa. Értitek?)

"Hé, a nagyim egy ribanc!" - de semmiképpen sem análribanc! Mert ugye ő még régimódi. Követi a hagyományokat. Maga a filmsorozat talán a "Hé haver, hol a kocsim?" egyfajta feldolgozása, vagy talán a történet továbbvitele lehet.

"Spermánia" - volt ugye Hulkmánia, Wrestlemánia, hát most már bőven van Spermánia is. A sportolók többségében férfiak és a feladataik közül a legfárasztóbb mindenképpen a verseny utáni mintaadás.

"Csöcsmunkák" - ugyanitt bádogost és lakatost is talál, kérem csöngessen

"Ne mondd el a feleségemnek, hogy seggbekúrtam a bébiszittert" - ebben a sorozatban pedig kiteljesedik az élmény interaktivitása, hiszen a főhősök maguk szólítják fel a nézőket, hogy ne szóljanak egy fiktív karakternek egy filmben, hogy egy másik fiktív karakter megcsalja. Én azt mondom ez a fajta valóság-médium összekapcsolódás jelentheti a szórakoztatóipar jövőjét.

"Nem ijesztő, csak szőrős" - persze. Mindig ezt mondják. Aztán jön a futás, meg a sikítás.

"Extrém behatolások" - négy Barbie baba, egy baseball ütő, három gyertya, két rúd szalámi, vagy éppen egy szöges buzogány. Igen, láttam róla képet és igen, azóta megmostam a szemem. Kétszer. És noha a képek nem voltak szőrösek, azért roppant ijesztő látványt nyújtottak.

"Őrült kis szuicid ribik imádják a tesókat" - öhm... hát... na. A család ugye nagyon fontos, a szeretet jó dolog, a testvérek családtagok, szóval ezzel a résszel semmi gond. A szuicid ribi már más kérdés. Egy olyan kérdés, aminek megválaszolására az én doktorátusom nem elég.

Ezen írásom, amennyiben igény, vagy jobban mondva alkotói kedv van rá, folytatódni fog. Muhahaha.


Hozzászólás
A cikkhez még nem érkezett hozzászólás. Legyél Te az első!

*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!