Szóval... jah

Írta Papa Dátum 2014-12-04 16:23 Hozzászólás 1 Olvasta 2133 | Rovat: Öt perc Papával »

Rétes réten egy tepsi Messi taxisban volt egyszer valami, ami félig értelmesen hangzott és már majdnem azt írtam bevezetőnek, de végül mégsem. Remélem mindenkinek teljesen világos, hogy miről lesz most szó.
Már csak abból is nyilvánvaló, hogy milyen régen jártam errefelé, hogy még ezt a képet is szabályosan fel kellett kutatnom!Ne is akarjátok megtudni, hogy milyen mocskos, perverz, szado-mazo undormányokon kellett átverekednem magam, mire rábukkantam. Nem akarok műhelytitkokat elárulni, de a Pactolous mesterrel közösen használt, oldal számára fenntartott tárhelyen, egyikünk nagyon csúnya dolgokat tárol. Nem én vagyok az, de többet tényleg nem árulok el, nehogy kiderüljön, hogy szeretett kollégámról van szó!

Térjünk át azonban a nyilvánvalóan fontosabb témákra. Kezdjük is rögtön azzal, hogy egy úriember betett egy Én kicsi pónim figurát egy üvegbe és elkezdte összegyűjteni a fent nevezett üvegben az ő saját... angolul tudok kedvéért csak annyit mondanék, hogy a projekt a Cum Jar nevet viselte. De dugába dőlt, mert egy radiátoron hagyta, amitől az egész cucc... hagyjuk inkább? Oké. Egyetértek. Mindenki nyugodtan utánanézhet a dolognak. Tanulságos... vagy nem.

A fel nem tett kérdésre gyorsan válaszolva szeretném leszögezni, hogy ezen sorok írása közepette nem állok sem alkoholos sem pedig gyógdoifhjspfélk.

Nézzünk kicsit szét a világban, hogy tudjuk minden a helyén van-e még, rendben? Egy 3 és egy 6 éves lurkó, egy testvérpár, úgy döntött, hogy ők szeretnének kapcsolatba lépni a Télapóval. No már most ezt a legtöbb amerikai gyermek talán egy bevásárlóközpontban tenné meg, ők azonban nem értek rá, azonnal beszélni akartak az öreggel. Ez pedig, az ő kis fejükben, vészhelyzetnek számított, így a 911-et tárcsázták. A rendőrök nem örültek.

Egy amerikai férfit letartóztattak, mert megdobálta feleségét egy McChicken szendviccsel. A férfi állítása szerint felesége délután egykor ébresztette, kezében a szendviccsel. Az úr azonban nem kedveli ezt a fajta terméket, így hozzávágta nejéhez. Majd a darabokat felszedte és egy részüket újra a nőnek dobta. A kiérkező rendőrök szerint a hölgy ruhája és arca majonézes volt.

Egy floridai férfi marhanyelvet lopott az egyik Wal-Mart üzletből. A két csomagot a nadrágjába gyömöszölte. Elkapták. Mindent tagad.

A britek keményen megcenzúrázzák az online nézhető pornót. Mostantól a szigetországban tilos az internetre tenni olyan videókat, amikben valakit egy nő elnáspángol egy ostorral; szóban szidalmazzák; vagy amin női ejakulácói látható; és természetesen többek között az is tilos, hogy egy nő egy férfi arcára üljön. A kritikusok szerint a legtöbb most betiltott aktus éppen azon kevesek közé tartozik az iparágon belül, amikben a nők vannak irányító szerepben és tradicionálisan számukra okoz nagyobb örömöt a dolog. Abba senki nem gondolt bele, hogy nem csak Angliában gyártanak ilyen filmeket. A külföldieket ugyanis szabadon lehet nézni.

Szaúd-Arábiában érdekes a férfi-női kapcsolat. Így történhetett meg három eset is, melyben számunkra talán kétséges, hogy miért volt feltétlenül szükséges a válás. Egy férfi azért szakított élete párjával, mert a nő magasabb volt nála. Egy másik azért vált el, mert a felesége nem válaszolt az üzeneteire. Egy harmadik pedig a nászéjszakán szembesült azzal, hogy az elrendezett házasság nem a legjobb ötlet. Miután meglátta újdonsült nejének arcát... kimondta a válást.

Szóval, ja. Így kb ennyi. Ne is tessék firtatni, hogy ennek mi értelme volt, vagy, hogy lesznek-e még ilyen írások. Az élet változatos, kegyetlen, kiszámíthatatlan. BÁSKŐK! Háh, mindenki jól megijedt. Vagy nem.


Hozzászólás
PetiX PetiX
2014-12-05 05:22
Meglehetősen tanulságos, tele bölcsességekkel.
*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!