Fa, üveg, ágy, baba

Írta Pactolous Dátum 2014-08-21 22:40 Hozzászólás 3 Olvasta 1303 | Rovat: Fun »

Miféle kapcsolatot véltek felfedezni a címben szereplő négy szó között? Mind főnév? Ezen kívül? Abszolút semmit? A válasz helyes, de talán a mostani 4 képregény csíkocska szolgálhat egyfajta válasszal.

Leginkább azzal, hogy milyen lusta vagyok; nem tudtam semmilyen frappáns címet kitalálni, mea culpa! Én inkább be is fogom a bagólesőmet, és átengedném a terepet a nem kevésbé fárasztó rajzolmányaimnak. Mentségemre szóljon, hogy a 4-ből csak 3 minősíthetetlen szóvicc, úgyhogy kéretik a kaszákat visszarakni a kamrába ész anthrax-os leveleket sem kell feladni a postán, jó? Köszönöm!


Nagyításhoz katt a képre!Nagyításhoz katt a képre!


Nagyításhoz katt a képre!


Nagyításhoz katt a képre!


Hozzászólás
PetiX PetiX
2014-08-22 00:33
:D Ilyen kis rövid szösszeneteket még tudok alkotni én is. Szerintem bármilyen random szavakat össze lehet fűzni, bár lehet, hogy az eredmény még ennél is szürreálisabb. :D Mindenesetre szigorúan tartom magam az érettségis fogalmazáshoz, miszerint írása ne haladja meg a 4 oldalt. (jelen esetben 4 sor :D)
Pactolous Pactolous
2014-08-21 23:45
Te idefigyelj, ha így folytatod, cikkíróvá avanzsálsz és csak random szavakat használhatsz fel :D
PetiX PetiX
2014-08-21 23:11
Az összefüggés a címben pedig a következő:
Sablon emberünk neki ment egy fának, miután túl sok üveg alkoholt ivott. Arra járt egy segítőkész sablonnő aki hazakísérte és ágyba fektette. Saját, nem részletezett indokai által vezérelve pedig úgy döntött, hogy ez egy jó alkalom arra, hogy végre gyereke lehessen.
:D
*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!