A Papa visszavág

Írta Papa Dátum 2014-06-30 13:08 Hozzászólás 0 Olvasta 1641 | Rovat: Öt perc Papával »

Nem, nem lesz "Az új Papa" című írás és nem, nem tudom miért visszafelé haladok a Star Wars címek undorító, saját célomra történő elferdítésében.

Újra itt, töretlenül, legalábbis magamat nem törtem és azt kell mondjam, hogy az ezt bejelentő íráson én például egy napig röhögtem néhol egy, néhol úgy egy tucat irányba. Aki nem így reagált rá, nos nekik a következő üzenetet tartogatom:Ez persze csak egy vicc volt, szeretek és tisztelek én mindenkit, főleg az olvasóinkat. És nem szoktam hazudni. És nem tudom mi az a szarkazmus. Vagy az irónia. És egyébként is miről volt szó? Ja, igen, hogy milyen változásokat fogok eszközölni az itteni jelenlétemben. No nem mintha máshol léteznék. Én csak a ti képzeletetek gonosz szüleménye vagyok. Talán orvoshoz kellene mennetek. Én tudok egy jót. Segítek, én vagyok az!

Először is, azt már most megígérhetem, hogy három-négy havonta elárulom az adott anime szezonban mik lesznek azok a sorozatok, amiket én érdemesnek tartok arra, hogy meglessem őket. Ezen a vonalon tovább haladva pedig azt is elárulom, hogy mostantól bármelyik sorozattal is végzek, arról írni fogok. Hogy ez most kinek jó, meg szükség van-e rá, nos ezek nem azok a kérdések, amiket én felteszek magamnak, szóval remélem más sem fogja.

Nem kívánom AnimeAddicts akárhánypontnullává változtatni az oldalt, mert személy szerint én ezeket az ismertetőket az olyan ismerőseim számára szeretném elkészíteni, akik szeretném, ha kedvet kapnának ehhez a csodálatos műfajhoz. Azok pedig, akik már most is szeretik az animéket, nos ők is szerezhetnek talán néhány jó tippet.

A másik dolog pedig, ami már rég óta forog a fejemben, a du... khmm... az a Gumiszoba továbbvitele. Erről már szegről-végről beszélgettünk Pactolous mesterrel és az már biztos, hogy a Gumiszoba csak speciálisabb különkiadások formájában fog folytatódni. Azt hiszem ezzel nem árultam el nagy titkot. Akit érdekel a miért, annak azt tudom mondani, hogy ne üsse az orrát olyan dolgokba, amik könnyen betörhetik! A viccet félretéve, tárhelyes, vágási és időbeli gondok egyaránt adódnak és ráadásul nem is túl interaktív a végső produktum.

Viszont magát a Gumiszobát, mint ötletet, mondjuk ki brandet, én érdemesnek találom arra, hogy ne tűnkön el a ködben (igen, még mindig nem vagyok biztos benne, hogyan kell írni a homályt). Két lehetőség merült fel bennem. Az első, hogy egy-két hetente lenne egy írás telis-tele őrültségekkel és aztán annyi. Ezzel az a gondom, hogy az interneten egy-két hét bizony szinte már örökkévalóságnak tűnik, így a legtöbb összeszedett jóság feltehetőleg már mindenki számára ismert lesz, amikor mi leközöljük. Ez pedig értelmetlenné tenné az egészet.

A másik lehetőség a Pofakönyv használata. Oldalunk, vagy mifityfenénk már van rajta, szóval lenne felület. A kérdés már csak az, hogy igény lenne-e rá? Zavarna-e valakit és ha igen mennyire, ha egy-két naponta, vagy ki tudja milyen gyakran, de nem túl gyakran, közzétennénk a Facebook-os megjelenésünket látogatók számára egy-egy érdekes, humoros, komplett őrült hírt, vagy éppen videót. Én nagyon szeretném ezt csinálni, szóval lehet mindenképpen sort kerítünk rá, de azt viszont nem akarom, hogy emiatt elpártoljanak tőlünk rajongóink eszeveszett tömegei.

Hogyan tudnám mindez összefoglalni? Nos az aktív szolgálatba való visszatérésemet a leginkább az alábbi balladával tudnám jellemezni:

Utóirat. Természetesen óriási köszönet Pactolous mesternek és egyéb kis segítő manóinknak, hogy hosszúra nyúlt távollétemben is megtöltötték az oldalt tartalommal. Az ég tartsa meg jó szokásukat, habár nyilvánvaló, hogy már nincs rájuk szükség. Mosolygósarc.


Hozzászólás
A cikkhez még nem érkezett hozzászólás. Legyél Te az első!

*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!