Nyakunkon a világvége

Írta Papa Dátum 2014-04-01 10:30 Hozzászólás 2 Olvasta 2541 | Rovat: Fun »

Hosszú, kutatással töltött évek után, kijelenthetem, hogy megtaláltam azt a lényt, mely leginkább alkalmas arra, hogy kiirtsa az emberiséget. Az invázió pedig már megkezdődött.

Fajunk legnagyobb ellensége, ami szinte minden háztartásba bejutott már, nem más, mint a televízió! Nem, ez most nem a viccelődés, a nevetgélés, vagy az elvont hasonlatok helye. Kutatásaim minden kétséget kizárólag kimutatták, hogy a televíziók emberekkel táplálkoznak. Mondhatni mi vagyunk számunkra az egyetlen, még használható élelemforrás a Földön.

A kezdeti időkben, mikor a tévék még nem találták meg a legmegfelelőbb módját a tápanyagok tárolásának, a készülékek nagyok, mondhatni ormótlanok voltak. Mi emberek, gőgösségünkben, úgy gondoltuk, hogy a katódsugárcsövek miatt púposak a varázslatos dobozok. Milyen nagyot tévedtünk! Milyen végzetes hibát követtünk el!

A mai, modern, síkképernyős televíziók, már egy külön dimenzióba sugározzák az elfogyasztott embereket. Egy dimenzióba, mely csakis az ő közös emésztőrendszerüket tartalmazza. Ennek hála karcsúbb, stílusosabb formában tudnak megjelenni, amivel további áldozatokat tudnak becserkészni.

Hogyan történik maga a vadászat? Bizonyára mindannyian hallottunk már furcsa zajokat éjszaka. Nos, ilyenkor a tévék mozognak. Lassan, számítóan, hiszen ők halhatatlanok, ráérnek komótosan elnyammogni rajtunk. És reggeli foltok, csípések nyomai? Bizony, azokat is a tévék okozzák! Módszeres lassúsággal szipolyozzák ki belőlünk az életet.

A pusztulás szinte elkerülhetetlen, mivel akár az Ördög, a tévék is elhitették velünk, hogy ártalmatlanok. Tudom, sokan most sem fognak hinni nekem. Nekik egy köztes megoldást javaslok. Valamit, ami nem oldja meg a gondot, csak elodázza az elkerülhetetlen, keserű véget. Tessék rendszeresen átpakolni a tévéket. Mivel napközben nem mernek megmozdulni, nehogy elveszítsék álcájukat, ezért ilyenkor alvó üzemmódban vannak. Ha ilyenkor áthelyezzük őket, este, mikor felébrednek, néhány órára megzavarodnak.

Szavaim igazak, gondolataimat komoly kutatás támasztja alá. Kérek mindenkit, hogy ne lásson mögöttes üzeneteket ezekben a sorokban. A veszély valós, egyáltalán nem elvont. A tévék MEG. FOGNAK. ENNI. MINKET!
Hozzászólás
Papa Papa
2014-04-01 16:25
:D Megpróbáltam kitölteni, de a hangok miatt folyton hülyeségeket írogattam. :)
mm mm
2014-04-01 12:50
http://www.bfkor.hu/pdf/beutalo.pdf
*Név:

*E-mail (Nem jelenik meg.):

Weboldal:

*Hozzászólás (HTML nem engedélyezett.):

Biztonsági kód:
Biztonsági kód, frissítéshez kattintson a képre.


* jelölt mezők kitöltése kötelező!